Dekan ved NTNUs Fakultet for økonomi

ØK-nytt uke 40

av 4. oktober 2019 i Ukategorisert med Ingen kommentarer

Fredag igjen, og i Trondheim er UKA i full sving! Jeg har fått den store ære av å holde festtalen under forestillingen på U-Helg lørdag (U står for Urpremiere) og det gleder jeg meg vanvittig til! Da får jeg også se revyen, Viville (Vi vil le/Vi ville, siste i to ulike betydninger. UKE-navnet skal alltid ha minst tre tolkningsmuligheter). Det blir veldig bra!

Sist fredag kveld var det researchers night på NTNU i Trondheim. Vi hadde sikkert flere stasjoner jeg ikke har hørt om, men ISØ var i alle fall godt representert, med fire stipendiater: Lana Krehic, Irmelin Helgesen, Sigrid Husøy og Ellen Reitan. De hadde stor pågang fra elever fra videregående som ville diskutere verdensproblemer med dem! Her er samfunnsøkonomene i aksjon:

Denne uken har ikke bydd på de helt store hendelsene, eller i så fall har det gått meg hus forbi. Husk å sende meg info og bilder om ting som har skjedd som du vil ha med her i ØK-nytt!

Neset uke skal jeg sammen med alle andre dekaner, rektorat og SINTEF-ledelsen til Brussel på Europakonferanse. Tema er det nye rammeprogrammet Horizon Europe, og hvordan SINTEF og NTNU kan øke sin prosjektportefølje innene tre ulike pilarene anvendt forskning, grunnforskning og innovasjon. Vi på ØK har jo økt vårt omfang av EU-prosjekter fra 360.000 til 8 millioner, men vi vil ha mer! Har du noen tips til meg om hva jeg kan ta opp med kolleger ved NTNU/SINTEF, med EU-kommisjonen og næringsliv til stede må du bare si fra. Jeg har fått gode innspill fra Kjetil Fagerholt og Ruud Egging på IØT, og Annik i Ålesund. Har du gode tips og innspill, send meg en epost!

Ellers kan jeg nevne at en rapport som utreder innovasjonssenter nå er i sluttfasen. Jeg har et råutkast jeg skal pløye gjennom i løpet av helgen. Jeg vet med sikkerhet at noen av dere trofaste lesere av ØK-nytt er interessert i det.

Da håper jeg helgen din blir flott!

Monica

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp