Dekan ved NTNUs Fakultet for økonomi

ØK-nytt uke 49

av 6. desember 2019 i Ukategorisert med Ingen kommentarer

Denne uken deltok jeg på et svært hyggelig julebord med ISØ, det var stas å bli invitert, og flott med lutefisk og oppbyggelige samtaler! Tidligere på dagen deltok jeg på et lite seminar i Oslo, med tema «Den norske modellen». Dette var arrangert av LO-leder Hans Christian Gabrielsen og NHO-leder Ole Erik Almlid, og målgruppen var ledere og nestledere for alle ungdomspartiene i parti som er representert på Stortinget. Bakgrunnen er at kunnskap om den norske modellen er generelt lav hos ungdom. Jeg har tidligere deltatt i debatter med våre kolleger på BI og NHH, og problematisert at det kun er hos oss dette er på pensumlisten til kandidater innenfor økonomi/ledelse. Jeg hadde på forhånd skrevet et lite notat om tema, med svært god hjelp fra Hanne Finnestrand på IØT, og Halvor Holtskog og Fredrik Bakkemo Kostøl på IØT Gjøvik. Og videre holdt jeg en innledning og deltok i diskusjoner. Tusen takk for bidrag fra alle som bidro, dette ble en riktig flott seanse.

Arve og jeg hadde møte med IT-avdelingen i går, angående tilstedeværelse av IT-personale i Adolf Øien-bygget fra 2019 når Øyvind har sluttet. De lover å komme med en god løsning, vi hadde en del innspill som de tar med seg, og komme med et nytt forslag til oss om ikke lenge.

Neste uke er det fakultetsstyremøte på torsdag, da vi skal vedta budsjett og årsplaner for 2020. Vi har også dialogmøte med prorektor for forskning, Bjarne Foss.

Stort mer var det ikke denne uken, god helg!

Monica

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp