Dekan ved NTNUs Fakultet for økonomi

ØK-nytt uke 44

av 3. november 2018 i Ukategorisert med 1 Kommentar

Hei alle! Denne uken er det ikke så veldig mye å berette om, i alle fall ikke som jeg har fått kunnskap om. Jeg var i Ålesund mandag og holdt en forelesning om den norske modellen for førsteårsstudenter, var på Kongsberg i et møte med næringsministeren på tirsdag, om digitalisering i industri. Veldig oppløftende. Onsdag hadde vi et nytt møte om BØA-prosessen, faglig integrasjon, og det er nyttig å diskutere dette på tvers av alle tre campuser. Jeg håper alle som jobber med BØA har satt av dagen 29. november i Trondheim, da skal vi ha diskusjon og arbeidsmøte for å sikre en vellykket integrasjon og gjennomføring.

Neste uke er det heller ikke noen voldsomme nyheter, å fortelle om, bortsett fra at vi får besøk av Martin Wolf, sjeføkonom i Financial Times og deltaker i World Economic Forum i Davos de siste 20 årene. Han skal holde foredraget «A world in transformation» i A3 i Klæbuveien 72 kl 10:15 – 12, åpent for alle interesserte! Det er våre gode venner i Sparebanken 1 MidtNorge som har gitt oss denne unike muligheten!

Når vi er inne på bankvirksomhet kan det også nevnes at samme bank får ny sjef til våren, etter at Finn Haugan har ledet skuta i 28 år. Den nye sjefen heter Jan-Frode Janson, han er fra Trondheim, og er utdannet siviløkonom fra gamle TØH (nå NTNU Handelshøyskolen) og Bodø, og har i tillegg doktorgrad fra Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Han satt i instituttstyret på IØT før han flyttet til Tromsø i 2012. Vi kan ønske ham velkommen hjem!

Med det vil jeg ønske alle god helg!

Monica

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.

Det finnes en kommentar

URL for tilbakesporing | Feed for kommentarer

  1. AMF sier:

    Jan Frode Jansen var styreleder i BIA de første årene jeg var med i styret, så han har god greie på brukerstyrt forskning også, enda en fordel for IØT👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Topp