Fagressurser, nyheter og tips fra biblioteket

Kurs for arkeologi studenter.

Torsdagen 25.1.2018

fra 16.00 til 17.00

på Gunnerusbibliotek Rom 128

påmelding sendes til Alexandra.angeletaki@ntnu.no

med Alexandra Angeletaki, fagreferent som er utdannet arkeolog fra UiO.

Vi skal jobbe med

• Akademisk skriving
  • Litteratursøk( både trykt og digitale)
  • referansebruk og kildehenvisning
  • bruk av verktøy for referansehåndtering

Om forfatteren

Om forfatteren: Alexandra Angeletaki is a classical archaeologist and has worked as a lecturer in archeology at NTNU since2001. For the last few years she has been involved in innovative dissemination DH projects and has worked with Museology and Digital Learning at NTNU University Library. She is also responsible for library seminars and academic writing support for students in Kalvskinnet Campus. .

Abonner

Hvis du likte dette, se relaterte innlegg og aktiviteter.