Energidagen 2020, torsdag 29. oktober

Møteplass for næringsliv og studenter

Energidagen 2020, torsdag 29. oktober

Folk på Energidagen - ballongslipp


Student i energi og miljø

Er du student i energi og miljø, eller nærliggende fag, og vil bli kjent med relevant fagmiljø og næringsliv? Representerer du en bedrift i energisektoren og vil komme i kontakt med studenter? Da er Energidagen årets viktigste møteplass for deg!

Program Energidagen 2020

På Energidagen møtes studenter, fagmiljø og næringsliv for å utveksle erfaring, kunnskap og inspirasjon. Bedrifter har mulighet til å profilere seg, samt delta på spennende foredrag og møte et hundretalls høyt motiverte og ambisiøse studenter. I fjor var det 23 utstillere som presenterte seg i vrimleområdet, i tillegg til at det ble holdt flere svært gode foredrag i auditoriene. I år vil Energidagen være heldigital, men det vil fortsatt være en svært god arena for å møte studentene. Energidagen arrangeres årlig, den siste torsdagen i oktober.

Det er studentforeningen EMIL, til teknologistudiet Energi og miljø  som arrangerer Energidagen. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Energikontakten, et nettverk av bedrifter og organisasjoner knyttet til Energi og miljø ved NTNU.

Påmelding

Er du bedrift og ønsker å melde deg på Energidagen? Det gjør du her.

Påmelding for studenter er ikke tilgjengelig ennå men vil foregå gjennom Teknologiporten.

 


Bilder fra Energidagen 2010

Video Energidagen


Praktisk informasjon

Lyst til å bli med?

Lyst til å bli med?

Energidagen er primært for studenter i Energi og miljø-studiet, fagmiljøet og næringsliv. Er du student i nærliggende fag eller bare interessert er du naturligvis velkommen innom. Det er mulig å svippe innom både standområdet og foredragene uten påmelding – da uten å få lunsj eller navneskilt.


Kontakt

Kontakt

  • Leder av Energidagen, Hilde Vindenes Telefon 974 79 167
  • Under FAQ finner du svar på mange spørsmål.