Energidagen 2019, torsdag 31. oktober

Møteplass for næringsliv og studenter

Energidagen 2019, torsdag 31. oktober

Folk på Energidagen - ballongslipp


Student i energi og miljø

Er du student i energi og miljø, eller nærliggende fag, og vil bli kjent med relevant fagmiljø og næringsliv? Representerer du en bedrift i energisektoren og vil komme i kontakt med studenter? Da er Energidagen årets viktigste møteplass for deg!

Program Energidagen 2019

På Energidagen møtes studenter, fagmiljø og næringsliv for å utveksle erfaring, kunnskap og inspirasjon. Bedrifter har mulighet til å profilere seg, samt delta på spennende foredrag og møte et hundretalls høyt motiverte og ambisiøse studenter. I fjor var det 23 utstillere som presenterte seg i vrimleområdet, i tillegg til at det ble holdt flere svært gode foredrag i auditoriene. Energidagen arrangeres årlig, den siste torsdagen i oktober.

Det er Energikontakten som arrangerer Energidagen, et nettverk av bedrifter og organisasjoner knyttet til teknologistudiet Energi og miljø ved NTNU. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med studentlinjeforeningen EMIL og studenter ved Energi og miljø.

Påmelding

Påmeldingsfristen for ansatte/eksterne deltakere uten stand og for bedrifter er gått ut.

Påmelding for studenter vil foregå gjennom Teknologiporten, se lenker under:

EnergiKontaktens medlemsmøte

I forbindelse med Energidagen arrangeres EnergiKontaktens årlige medlemsmøte onsdag 30. oktober. Møtet avholdes i Rådsrommet på Gløshaugen, fra klokken 12:00 – 16:00, med en felles middag på kvelden. Mer informasjon om medlemsmøtet vil ble sendt ut til EnergiKontaktens medlemmer.


Bilder fra Energidagen 2010

Video Energidagen


Praktisk informasjon

Lyst til å bli med?

Lyst til å bli med?

Energidagen er primært for studenter i Energi og miljø-studiet, fagmiljøet og næringsliv. Er du student i nærliggende fag eller bare interessert er du naturligvis velkommen innom. Det er mulig å svippe innom både standområdet og foredragene uten påmelding – da uten å få lunsj eller navneskilt.


Kontakt

Kontakt

For spørsmål om stands:
Stine Morberg Larsen. Telefon 954 69 764

For spørsmål om speedintervju:
Gaute Lyng Rødal. Telefon 473 68 758

For spørsmål om EnergiKontakten:
Fredrik Christensen, Telefon 909 58 466