Kategorier
Arkeolog, sosialantropologi

Slipp bøkene fri- det er vår!

Vi er ikke blitt helt gale her borte på Gunnerus, men vi har vårrengjøring på biblioteket og rydder i arkeologisamlinga og en del litteratur (som vi har dobbelt av og som av ulike grunner ikke egner seg til utlån, f.eks. skribling og dårlig innbinding) skal permiteres og gis bort til fremadstormende og entusiastiske arkeologistudenter! En forutsetning er selvfølgelig at du lover å ta godt vare på pensjonistene som har tjent mange generasjoner studenter trofast. Vi oppfordrer også til at du gjerne gir dem videre til andre studenter når du ikke trenger den lenger.

Bøkene står på hylle ved skranken i 1 etg. på Gunnerusbiblioteket

Beste hilsen fra Bibliotekgjengen ved Gunnerus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *