Startside2020-03-12T10:13:22+01:00
KORONAVIRUSET: Oppdatert informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona

Utforsker litteraturhistorien på nye måter

Nasjonalbibliotekets digitaliseringsprosjekt, Bokhylla.no, gir oss nordmenn tilgang til nærmere 500 000 digitaliserte bøker og en million aviser. For norske studenter, elever, lærere og forskere, innebærer Bokhylla.no at hele vår kulturhistorie er et tastetrykk unna.

SAKER FRA GEMINI.NO

– Jeg så for meg at det ble kaos

– Det ble en brå endring på undervisningssituasjonen og ting er veldig forandret, men det har utrolig nok gått bra, sier Elmas Güven Bagiran som studerer ergoterapi.

– Jeg så for meg at det ble kaos

• Student Einar Totland leser for sønnen sin

Nybakt studentpappa

6. april 2020|

Fra å være heltidsstudent på Campus Ålesund, sitter Einar Totland og familien i selvpålagt isolasjon med en nyfødt baby.

• Bilde av Jim Andre Gjerde som står utenfor NTNU skolebygg

Fremtiden kommer

5. april 2020|

Samtlige fagskoler, universitet og høyskoler har lukket dørene sine på grunn av koronasituasjonen, og over natten måtte både studenter og ansatte ved institusjonene forholde seg til en helt ny hverdag. Med hjelp av teknologi og [...]

Pressesenter
Pressemeldinger
Ekspertlister

SISTE FRA GEMINI.NO

SISTE FRA NTNU BLOGG

INSTAGRAM / @ntnu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for ntnu needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Se arrangementer
Se flere nyheter