Startside2022-08-23T09:36:28+02:00

Lærerutdanningen i Trondheim fyller 100 år

I år er det 100 år siden Noregs lærarhøgskule åpnet på Lade gård 2. oktober 1922. Dette blir feiret med blant annet jublieumskonferanse og innovasjonscamp for studenter. Jubileet har tittelen Lærerkraft.

Bølgeforholda i Ålesund – minutt for minutt

Stipendiat Johan Kulin frå NTNU monitorerer bølgene utanfor Ålesund med mål om meir forutsigbar seilas for ulike fartøy. Kanskje kan passasjerbåten i Borgundfjorden bli autonom, ha fleire avgangar, og bli den føretrekka reisemåten på strekninga Ålesund sentrum – Langevåg.

Bølgeforholda i Ålesund – minutt for minutt

• Ola Borten Moe legger ned grunnsteinen på en byggeplass

Grunnsteinen for Helgasetr er lagt

28. september 2022|

Når Helgasetr skal stå ferdig i 2024, skal over 2.000 studenter og 200 ansatte fra to fakultetet og to institutter skal ha sitt daglige virke i dette bygget.

Pressemeldinger
Ekspertlister