Startside2020-03-12T10:13:22+01:00
KORONAVIRUSET: Oppdatert informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona

Delt seier i NTNUs Litteraturpris 2020

For første gang har NTNUs Litteraturpris fått to vinnere samme år. Både Bondevett av Erik Stenvik og Bygården av Mirjam  Sorge  Folkvord og Brian Cliff Olguin mottar prisen for 2020. [...]

SAKER FRA GEMINI.NO

Avspark for SFU-COAST og maritimt samarbeid

I dag har SFU-COAST gjennomført digitalt kick off, hvor Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk er partner. Her skal det bli samarbeid på simulering og maritim utdanning, med visjon om å bli verdensledende på området.

Avspark for SFU-COAST og maritimt samarbeid

Pressesenter
Pressemeldinger
Ekspertlister

SISTE FRA GEMINI.NO

SISTE FRA NTNU BLOGG

INSTAGRAM / @ntnu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Se arrangementer
Se flere nyheter