Startside2020-03-12T10:13:22+01:00
KORONAVIRUSET: Oppdatert informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona

SAKER FRA GEMINI.NO

Noe for enhver smak på U.-KA i Ålesund 2021

Sarah Røssaak-Norvik og Erle Smedbold gleder seg til å kunne tilby en sosial og annerledes uke for alle studentene ved NTNU i Ålesund fra 10. - 19. mars. Det er et kjempebehov med sosiale møteplasser, og studentene har full støtte fra NTNU, Ålesund studentsamfunn og andre aktører på campus i Ålesund.

Noe for enhver smak på U.-KA i Ålesund 2021

Tilbyr digital skrivefestival for studenter

26. februar 2021|

4.-5.mars inviterer NTNU Universitetsbiblioteket til foredrag om skriveprosess og akademisk skrivehjelp for studenter som skal skrive oppgave – uavhengig av fagområde eller campus. Skrevet av Anja Johansen og Camilla Bruce, NTNU Universitetsbiblioteket Tidligere år har [...]