Startside2020-03-12T10:13:22+01:00
KORONAVIRUSET: Oppdatert informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona

Kjemper mot deling av seksuelle overgrep på internett

SAKER FRA GEMINI.NO

ÅSS leder fadderuka 2021

- Vi gleder oss til å lage et topp opplegg for de nye studentene i august, sier Hermann Hansen. Han er en av de syv studentene fra Ålesund studentsamfunn (ÅSS) som nå skal lede arbeidet med fadderuka for 2021.

Øker kvaliteten i sykepleieutdanning

NTNU hadde 11. mars første kurs med sykepleiere i ny ordning for praksisveiledning. Halvparten av sykepleierutdanningen foregår i praksis, så dette er en viktig del av utdanningen. Gode opplevelser i praksis kan i neste omgang gi økt rekruttering til kommunene og helseforetaket i regionen, da det vil bli mangel på helsepersonell i fremtiden.

ÅSS leder fadderuka 2021

Øker kvaliteten i sykepleieutdanning