Startside2022-04-04T15:13:02+02:00

Samarbeider om innovativ undervisning

Før satt de på hvert sitt institutt og eksperimenterte med nye undervisningsformer på egen hånd. Nå utforsker de ny teknologi og pedagogikk sammen med studenter og det administrative støtteapparatet i [...]

SAKER FRA GEMINI.NO

Is-pioner fra NTNU utnevnt til æresdoktor

NTNU-professor Sveinung Løset er utnevnt til æresdoktor ved Clarkson University i USA for sin forskning på is i arktiske strøk, og hvilken betydning isen har for maritime operasjoner.

Is-pioner fra NTNU utnevnt til æresdoktor

• et ungt par står lent inntil hverandre

Hvordan har pandemien påvirket oss fysisk og psykisk?

30. juni 2022|

Forskningsprosjektet HUNT COVID vil finne svar på hvordan det går med oss etter pandemien. Nå har de sendt ut SMSer med invitasjon til en spørreundersøkelse til alle de 107.000 som deltok i HUNT4 Sør for også å få svar fra de som bor i sørlige deler av Trøndelag.

Pressemeldinger
Ekspertlister