Startside2019-12-03T09:01:32+01:00

Pris for forskning på sjøtrafikkovervåking

Det er bare en håndfull norske akademikere som har mottatt den gjeve prisen Sir Charles Goodeve Medal. Førsteamanuensis Robin T. Bye (institutt for IKT og realfag) ved NTNU i Ålesund er en av dem.

SAKER FRA GEMINI.NO

PAI – treningen som gjør deg «yngre»

Forskning fra NTNU integreres nå i millioner av smartklokker over hele verden. Du får ett enkelt treningsmål, og klokka forteller deg om du når målet. Det kan være nøkkelen til å holde deg frisk.

Vil løse migrenegåta

Hva skjer i hjernen under migreneanfall? Forskere ved institutt for nevrologi og bevegelsesvitenskap ved NTNU og St. Olavs hospital vil knekke migrenegåten.

Vil løse migrenegåta

Pressesenter