Startside2020-03-12T10:13:22+01:00
KORONAVIRUSET: Oppdatert informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona

Nye ledere på NTNU

Under NTNUs styremøte torsdag 20. januar ble det tilsatt syv dekaner og en ny direktør ved NTNU Vitenskapsmuseet.

SAKER FRA GEMINI.NO

15 millioner til forskning i verdensarvområder

Prosjektet skal utvikle teknologi som gjør det lettere å gjøre beslutninger for bærekraftig arealplanlegging og forvaltning med Geirangerfjordområdet som case. Det blir et beslutningsstøtteverktøy som utvikles i samarbeid mellom forskningsinstitusjoner og offentlige og private aktører som sitter tett på disse problemstillingene.

15 millioner til forskning i verdensarvområder

• Sykepleiere øver nå ved Simuleringssenteret ved NTNU i Gjøvik på hva skal gjøre ved allergisjokk hos personer som får koronavaksine.

Skal trene på allergisjokk ved vaksineringen

18. januar 2021|

Enkelte personer kan få kraftige allergiske reaksjoner når de får koronavaksinen. Nå lærer NTNU 30-40 helsesykepleiere og sykepleiere i Gjøvik kommune hva slags symptomer de skal se etter og hvordan de skal handle hvis det skjer.

• Logo til Jævli flink. Grafikk.

Søker Jævli flinke studenter

18. desember 2020|

Gjennom tolv episoder følger serien seks jenter gjennom ett helt semester på NTNU. Man møter studentenes forventinger, tanker og utfordringer i møte med en ny fase i livet. Kameraet er tett på dem og møtene blir nære og sterke

Pressesenter
Pressemeldinger
Ekspertlister

SISTE FRA GEMINI.NO

SISTE FRA NTNU BLOGG

INSTAGRAM / @ntnu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Se arrangementer
Se flere nyheter