Eksamenslesing på Hytta?For mange studenter er eksamenstida preget av stress og frustrasjon. Sitter du på din lille hybel og ikke finner inspirasjon eller fred, kan Studenterhytta i Bymarka, høyt hevet over byens mas og jag, tilby deg leseplass, fullpensjon, peiskos og vakre omgivelser for bare 80 kroner døgnet.

Kanskje kan du ta en tur i marka i mellom leseøktene, eller slappe av i badstua og finne ny energi til kraftanstrengelsene du står overfor. Hytta skryter selv av å servere verdens tynneste pannekaker hver lørdag formiddag. Studenterhytta er likevel mere enn en kjærkommen leseplass. Året rundt arrangeres det temamøter, fellesmiddager og linjeforeningsfester. Foruten et stort kjøkken med profesjonell kokk, har hytta også skjenkerettigheter om man skulle trenge en forfriskning. Det store arealet skaper muligheter for å komme sammen med andre, men du har også muligheten til å finne en rolig krok for deg og dine notater.

For enkeltpersoner er hytta tilgjengelig på torsdager og fredager. Helgene er satt av til større arrangementer. Men vær ute i god tid med å reservere, hytta er for tida et populært tilbud.

Dette er Studenterhytta:

Studenterhytta finner du like nedenfor Skistua ved Gråkallen i Bymarka. Alle som har betalt semesteravgift, kan benytte hytta torsdager og fredager. Overnatting koster fra 20 til 80 kroner døgnet. Hytta har sengeplasser til 41 personer, men hevder selv å ha losjikapasitet til 100 personer. Studenterhytta er drevet av en egen Hyttekomité, bevilgningene kommer fra Kulturstyret i Studentalltinget. I vår er det følgende arrangementer på hytta:
5. April: swingkveld
12. April: gourmetaften
19. April: hyttestyrets skirenn
26. April: hyttekveld

Eksamenslesning fra 29. April
Tekst og foto: Lars K. Iversen

* NTNU
*  *  *  *  Info.avd.
----
Ansvarlig redaktør: Informasjonsdirektør Kåre Kongsnes
Teknisk ansvarlig: aina.berg@adm.ntnu.no
Oppdatert: 27. Feb 1997

----
ntnu