NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ansvarlig redaktør: Informasjonsdirektør

Teknisk ansvarlig:
Erik Prytz Reitan

 
Ny parkeringsordning Gløshaugen pr. 1. februar

Parkering for besøkende

Parkeringsutvalget ved Teknisk avdeling viser til tidligere utsendt informasjonsmateriale om den nye parkeringsordningen som iverksettes på Gløshaugen fra 1.2.99. Alle ansatte ved NTNU og tilhørende miljøer kan søke om tildeling av parkeringsoblater for Gløshaugenområdet, da tidligere tildelte blå eller grønne oblater vil være ugyldige fra nevnte tidspunkt. Første søknadsrunde er nå avsluttet og nye oblater utsendt til respektive søkere.

BESØKENDE til Gløshaugen-området skal primært benytte de nye avgiftsparkeringsplassene eller henvende seg til følgende ekspedisjonssteder, som herved gis myndighet for utstedelse av gjesteparkeringsseddel (P-tillatelse):

- Ekspedisjonen i Hovedbygningen, Informasjonsenheten, NTNU

- Ekspedisjonen i Sentralbygg I, Sikkerhets og serviceseksjonen

- Ekspedisjonen i Driftssentralen, Teknisk avdeling, NTNU

- Ekspedisjonen i Petroleumsteknisk senter, PTS-1, NTNU

- Ekspedisjonen i Petroleumsteknisk senter, PTS-2, Sintef Drift/Runit

Rutiner for utstedelse av

GJESTEPARKERING

Parkeringsutvalget har inngått et nærmere samarbeid med Trondheim Parkering om inndeling av parkeringssoner, utforming av skilt, oblater, gjesteparkeringssedler samt utførelse av kontroll for eventuell feilparkering. I forbindelse med utstedelse av parkeringssedler til gjester/besøkende gjelder følgende rutiner:

1. Kun nummerte P-tillatelser fra Trondheim kommune v/Trondheim Parkering skal benyttes. Parkeringsseddelen har for tiden blå tekst på hvit bunn.

2. P-tillatelsen skal inneholde reg.nr. for kjøretøy, angivelse av plass/parkeringssone (Gløs A, B, C, D, E, F eller Y), fra dato og til og med dato, underskrift og stempel fra utsteder.

3. P-tillatelsen gjelder bare for angitt parkeringssone (ikke spesiell parkeringsplass) og er gitt under forutsetning av at det er ledig plass innenfor den angitte sone. Tillatelsen gjelder ikke på avgiftsbelagt parkeringsplass.

4. P-tillatelsen er bare gyldig når den er fullstendig utfylt, stemplet, underskrevet og plassert bak frontruten, lett synlig for kontroll.

5. P-tillatelsen skal primært utstedes for kun 1 dag. Etter dokumentert behov kan tillatelsen gjelde for flere dager, men ikke mer enn 1 uke.

6. P-tillatelsen skal kun gis til gjester og besøkende. Studenter og ansatte som for eksempel har fått tildelt oblat i en parkeringssone man ikke er fornøyd med, skal ikke tildeles P-tillatelse i en annen sone. Hvert ekspedisjonskontor foretar kontroll mot ajourførte datalister over tildelte oblater sortert på navn eller reg.nr. før utstedelse av P-tillatelsen foretas.

7. Det hvite eksemplaret av P-tillatelsen leveres den besøkende. Gule gjenparter oppbevares i stigende nummerrekkefølge og sendes fra hvert ekspedisjonskontor til Parkeringsutvalget samlet den 1. og 15. i hver måned for videre ekspedering til Trondheim Parkering for kontroll. Røde eksemplarer beholdes ved respektive ekspedisjonskontor og kan makuleres etter 1 år.
 

Les også: Stor pågang etter p-lapper