Child pages
 • Oppdater din brukerprofil
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Nå kan du endre ditt Confluence 'Full Name' (navnet som du er kjent som blant andre Confluence brukere) og profilbilde (bildet som er kjent blant andre Confluence brukere).

 1. Logg inn i Confluence, dersom du ikke er innlogget allerede, ved å klikke på 'Log In' linken oppe til høyre i ditt Confluence skjermbilde.


 2. Fra menyen under navnet ditt, velg 'Preferences'.


 3. 'View Profile' fanen til din brukerprofil vises.


 4. Klikk på 'Edit Profile' fanen.

 5. Da brukere blir håndtert utenfor Confluence, vil det ikke være mulig å redigere navn og epost-adresse.

 6. Under 'Your Profile' menyen til venstre på skjermen, klikk 'Profile Picture'.


 7. Klikk på 'Browse' knappen, og velg et bilde av deg selv (f.eks. et GIF, JPG eller PNG file) fra din datamaskin. Så klikker du 'Upload' knappen.


  (tick) Dersom du ikke har en anvendelig billedfil, velg en av de 'Default Icons' isteden. Her er noen av dem. Du vil finne mer på ditt Profile Picture skjermbilde.


 8. Klikk på 'Save' knappen.

 9. Ditt profil bilde vil nå vises ved siden av alle kommentarer som du legger til samt vises ved dine oppdateringer i Dashboard'en. Her er et eksempel:

Din brukerprofil inneholder brukerdetaljer (f.eks. ditt navn, bilde og passord) og dine Confluence brukerpreferanser (f.eks tidssone og epost-format). For mer informasjon vedrørende oppdatering av brukerprofilen, se i dokumentasjonen.


   

I denne hjelpesekvensen:

 • No labels