Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Velkommen til NTNU Pensjonistforening sine web-sider. Vi skal nå forsøke å holde disse mer aktivt oppdaterte. Følg med! Vi er også på leting etter bilder som kan pryde framsida. Har du et godt bilde fra aktiviteter i foreningen, ta gjerne kontakt med webansvarlig - Ann Rudinow Sætnan. Ann.R.Saetnan@ntnu.no


ENDRINGER I PENSJONISTFORENINGENS PROGRAM I LYS AV KORONAVIRUS

Kjære medlemmer,

Foreningens styre har bestemt at vi kansellerer det planlagte møtet 31. mars. Dette for å begrense faren for smittespredning blant våre medlemmer. Vi vil holde dere oppdatert om evt. videre endringer i møter og aktiviteter. Oppdateringer sendes ut via epost og her på foreningens websider.

 

Foreløpig endrer vi ikke på planer for Helsinkituren 2.-8. juni. Mye kan skje på koronafronten innen den tid. Skulle det komme advarsler fra Folkehelseinstituttet mot reiser til Finland, eller mot at folk i vår alder reiser overhode, så vil vi komme med ny beskjed. Slike advarsler vil sannsynligvis utløse muligheter for refusjon, enten fra reiseoperatør direkte eller via de påmeldtes reiseforsikringer. Helsenorge.no er en god kilde for siste nytt med regler og råd angående koronavirus.

Recently Updated

Navigate space

 

  • No labels