Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Pensjonistforeningen for HiST/NTNU

 

 

 

     
Bilde fra et besøk ved NRK Tyholt

Siste nytt:
I ekstraordinært årsmøte onsdag 11.3.2020 ble vedtatt å gå inn for sammenslåing av pensjonistforeningen for tidligere HiST-ansatte. pfHiST,  og pensjonistforeningen ved NTNU til en felles pensjonistforening for NTNU.

Styrene i de to foreningene utgjør styret for den nye felles foreningen. Dette styret legger frem forslag til statutter for den sammenslåtte foreningen på et ekstraordinært årsmøte. Oppspart kapital i de to foreningene overføres til den nye felles foreningen.

Den nye foreningen vil sende ut epost med oppdatering om aktivitetene. Ta kontakt med styret hvis du ikke har fått noen slike meldinger.
Følg med på foreningens hjemmeside.
Internettadressen dit er litt lang og kronglete. Google ntnu pensjonist home   eller klikk på lenken nedenfor

NTNU pensjonist


            Webmaster: Petter Brækken          og Berit Øien  

Recently Updated

 

 

 • No labels

3 Comments

 1. Anonymous

  Tror det kunne gjort seg med et nytt bilde. Har du Petter noe som kan passe?
  Gerd

  1. Vi kan jo diskutere litt hva som kan passe. Jeg har nok mange bilder fra foreningsaktiviteter, fler enn de som var lagt ut på HiST-webben. Kan eventuelt prøve å lage en bildesamling på PCn til vi møtes igjen. På sikt må jeg vel kunne lage til bildesamlinger på websidene igjen.
   Petter

 2. Anonymous

  Mye reisevirksomhet og kollisjon med andre gjøremål medfører jeg ikke har anledning å stille opp så meget, men fortsetter medlemskapet. Synes styret gjør god jobb. Flott tilbud.
  Mhl Per Ivar Hagen