Gratis videreutdanning til arbeidsledige og permitterte

– Nettstudier for deg som er permittert eller arbeidsledig

Videreutdanning til arbeidsledige og permitterte

illustrasjonsfoto av dame som arbeider foran pc hjemme.
Foto: Colourbox

Videreutdanning til arbeidsledige og permitterte

NTNU fikk i 2020 midler for å tilby gratis etter- og videreutdanning på nett til permitterte eller arbeidsledige som følge av korona-pandemien. I 2021 vil denne ordningen bli videreført gjennom treparts bransjeprogram. Dette er studietilbud der NTNU i samarbeid med staten og partene i arbeidslivet tilbyr kompetanseutvikling innenfor utvalgte bransjer. Opplæringen er gratis for både for deg som er i arbeid og for arbeidsledige/permitterte.

Les mer om våre bransjeprogram

Blogg: De første tilbudene var klare etter 59 dager

Entreprenørskap i koronaens tid

Skjermdump fra et nettmøte med mange deltakere

Entreprenørskap i koronaens tid

Et heldigitalt kurs om entreprenørskap var NTNUs første tilbud til de som ble arbeidsledige våren 2020. Deltakerne vil være en ressurs i framtida sier faglærer.

Kurs i tjenestedesign

Foto av kvinne med kaffekopp

Kurs i tjenestedesign

- En god mulighet for arbeidsledige og permitterte. Les om Anne Eidissen og Kristin Sander tok videreutdanning i tjenestedesign, og setter sitt eget undervisningsopplegg under lupen.

Påmelding nyhetsbrev

Grafikk av kaffekanne og kopp med teksten "Ønsker du faglig påfyll?"

Nyhetsbrev fra NTNU VIDERE gir deg informasjon om videreutdanning og deltidsstudier.

Meld deg på nyhetsbrev