NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ansvarlig redaktør: Informasjonsdirektør
Anne Katharine Dahl

Teknisk ansvarlig: 
Kenneth Aar

 
Uka`99, milleniets beste

Snart braker UKA løs for siste gang dette årtusenet. Allerede nå kan Uka love konserter med flere kjente og solide band. Foruten konserter byr Uka på noen heidundrende temadager. - Og ikke minst Ukarevyen.

Med 3 teltkonserter, og med henholdsvis 10 og 14 konserter i Storsalen og på Knaus, lover Trine Bang et forrykende program. Høydepunktet blir kanskje trippelfeature med Postgirobygget, Ragarockers og Espen Thoresen. Ellers på plakaten står navn som Lars Lillo-Stenberg, Madrugada, og Asian Dub Foundation.

I tillegg har vi da selvfølgelig Ukarevyen og temadagene. Navnet på revyen blir avduket natt til 14. oktober.

- Vi har solgt 44% av billettene til revyen allerede. Sier Maja Selmer Megård teatersjef under Uka`99. Men det skal også være mulig å bare stikke innom på en hverdag å likevel få billetter.

Variert og billig

Med et variert og spennende program skal folk lokkes til Det Runde Hus under Uka'99. Økumenisk gudstjeneste, Sexibition, Extremsport og Barnedag (med hoppeslott), er noen av temadagene under Uka. For eksempel kommer Erling Kagge under Extremsportdagen og rigger seg opp i storsalen, hvor han skal vise og forteller om sine reiser til både Mount Everest og Jordpolene. For øvrig blir resten av Huset fylt med exstremsport.

Uka har fått kritikk for å ha vært en studentrevy uten studentpriser. Men med 20 kroner for medlemmer og 50 kroner for de øvrige, viser Uka`99 at de har tatt kritikken på alvor. Årsaken til de lave prisene er enkel; 
- Vi ønsker at folk skal gå på konsert hver dag i tre uker, sier Ukesjef Dag Terje Sørlie .

Bygger om

Som vanlig under uka bygges Samfundet litt om for anledningen. Denne gangen er det rundhallen som skal gjøres om til oppholdsplass. Ved å rive litt av garderoben skal det gjøres plass til en ny bar i rundhallen. Dessuten skal billettlukene rives og erstattes med en ny og bedre ordning.


KENNET AAR (TEKST OG FOTO)