NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Teknisk ansvarlig:
Kenneth Aar

Nyheter

Mobilfeber blandt unge Ei ny undersøking utført ved NTNU viser at nesten halvparten av alle 9. klassingar har eigen mobiltelefon. Barneombodet reagerer kraftig på kjøpepresset og krev tiltak frå Regjeringa.

NTNU-Teknologi kan hindre økokrise Ei ny undersøking utført ved NTNU viser at nesten halvparten av alle 9. klassingar har eigen mobiltelefon. Barneombodet reagerer kraftig på kjøpepresset og krev tiltak frå Regjeringa.

Legestudentar kjempar mot AIDS-spreiing Denne veka veltar norske medisinstudentar ut frå lesesalane med bøsser i hendene. 2500 framtidige legar samlar inn pengar til HIV/AIDS-førebygging i Søraust-Asia.

Unge jenter er ikkje datasinker Det viser ei ny undersøking som gjev indikasjonar om stort rekrutteringspotensiale blant jenter til datafag ved NTNU.

Beinskjørhet i middelaldrens Trondheim Norske kvinner og menn ligger på verdenstoppen når det gjelder beinskjørhetsbrudd. Imidlertid viser en pilotstudie at middelalderbefolkningen i Trondheim sannsynligvis ikke var mer beinskjøre enn sine medsøstre i England.

Favorisere Høyre? Favoriserer Adressas valgdekning Høyre og ordfører Slungård? Førsteamanuensis Anders Todal Jenssen mener at manglende skille mellom kommentar og reportasje kan gi inntrykk av at man spiller på lag med Høyre.

Studentaksjon skreddersydd for Ap? Arbeiderpartiet trykker Studentaksjon-99 til brystet og gjør valgkampsak på de fem punktene aksjonsgruppa har satt i fokus

-Stogg Frp sin innvandrerhets To NTNU-tilsette er lei av det dei kallar «Fremskrittspartiets stadig mer krenkende uttalelser om asylsøkere og innvandrere». Dei har starta ein underskriftskampanje som har fått stor oppslutning.

Regjeringa utset innstilling Studentaksjonen vil at studentene skal få melde flytting til byen hvor de studerer. En innstilling tar for seg dette. Innstillingen fryktes trenert. Skjer det fordi SP-folk er redde for at enda flere skal rømme landsbygda?

Debatt på sidelinja Med Studentaksjon-99 prøver kommunepolitikerne å komme studentene i møte. De møtes av mange tomme stoler. Fører Studentaksjon-99 en debatt på sidelinja?