Idrettsbygget åpner 6. september

Foreløpig ser det fire etasjer høye bygget ut som en anleggsplass, og det fortoner seg helt utrolig at bygget skal kunne tas i bruk om en drøy uke. Idrettskonsulent Hilde Grindvik Nielsen insisterer derimot på at det meste skal være på plass når bygget åpner med sine 8500 kvadratmeter.

Hovedhallen i første etasje rommer to håndballbaner, og i tillegg til galleriet kan det settes inn teleskoptribuner for publikum. I bygget er det også tre squashbaner, aerobic-rom, gymsal og vektløfterrom/styrketrenings-hall pluss flere garderober og sanitærrom. En nyvinning i forhold til det gamle Idrettsbygget ved NTH, er den 12 meter høye klatreveggen.

Ingen upris

Dagens idrettsbygg ved Gløshaugen har i gjennomsnitt fem-seks tusen brukere hvert år. Idrettskonsulentene ved NTNU regner med at dette antallet ikke vil gå særlig ned, men at mange nye grupper kommer til å ta i bruk nybygget på Dragvoll.

For å kunne benytte fasilitetene, må man være medlem av NTNUI eller av bedriftsidrettslaget. Ansatte og studenter som er medlemmer, kan enten kjøpe årskort til 400 kroner, eller semesterkort til halve prisen. Da kan hele bygget brukes, untatt squashbanene og klatreveggen som koster 20 kroner ekstra pr. halvtime. Om man bare vil teste ut bygget og mulighetene, kan man også få kjøpt et dagskort til 50 kroner - hvis man altså ikke benytter sjansen søndag 6. september til et titt. Da er det nemlig helt gratis.


EINAR MYRENGET
forsida  nyheter  kronikk  innspill  kultur  debatt