Lærerkonsertene ved musikkonservatoriet
- en oase i det byråkratiske landskap

Under overskrifta KammerTirsdag er det lagt opp til en konsertserie der Musikkonservatoriets lærere spiller musikk laget for det lille rom i Olavhallens Kammersal. Tirsdag 24. februar presenterte Sissel Høyem Aune og Jørgen Larsen franske romanser og klaverstykker av Ravel, Milhaud, Faurè, Boulangler m.fl for publikum. Det var en stor musikalsk opplevelse, gjennomarbeidet til fingerspissene, og satt inn en interessant biografisk ramme.

Det store spørsmålet er imidlertid: Hvor blir det av alle professorer, dekaner og andre ansatte? Og hvor er dere fra Romansk institutt når franske forfattere står på programmet? Kjenner dere ikke besøkelsestiden? Her er det en anledning til å oppleve noen gylne øyeblikk hvor rundskriv, direktiver og rapporter kan hvile en stund. Her er det anledning til å oppleve kunstneriske prestasjoner av ypperste kvalitet. Og det er ikke for sent. Flere KammerTirsdager er i anmarsj. Hjertelig velkommen.

Produsent for Musikkonservatoriets konserter er Erik Hagtun, interntelefon 97313. Han svarer gjerne på spørsmål om konserttilbudet.

Wenche Waagen


forsida  nyheter  kronikk  innspill  kultur  debatt