bibliotek - real - rom og utstyr

 

Lesesal. Foto

Grupperom og leseplasser

Vi har mange ulike typer arbeidsplasser spredt rundt i biblioteket. Du kan sitte alene, sammen i en gruppe eller bare slappe av med et tidsskrift i sofakroken. Bibliotekets regler for bruk av rommene henger ved grupperommene. Studenter og ansatte kan reservere rom via Innsida.

 

U1 - Døgnåpen underetasje

Bibliotekets underetasje er åpen for studenter og ansatte døgnet rundt (området er tilgjengelig via adgangskort utenom Realfagbyggets åpningstid). 

Fleksibelt læringsareal

Vår underetasje er et fleksibelt læringsareal med grupperom, vrimleområder og fleksible arbeidsplasser for samarbeidslæring. Flere av gruppestasjonene har tilhørende skjerm, interaktiv skjerm eller tavle. Arealet er innredet med tanke på læringsaktiviteter som:

  • Samarbeid / gruppearbeid
  • Blended Learning
  • Prosjektarbeid
  • Veiledning 
  • Øvingsarbeid

Makerverksted 

Vårt Makerverksted er tilgjengelig via adgangskort for alle studenter og ansatte. I tillegg til et godt utvalg er verktøy har vi PCer til 3D-modellering, loddestasjoner og symaskiner. Den frivillige studentorganisasjonen MAKE NTNU drifter verkstedet. Printerrommet med 3D-printere er tilgjengelig for studenter og ansatte som har gjennomført kurs.

 

PC og trådløst nett

Biblioteket har mange PCer tilgjengelig for NTNU sine studenter og ansatte, samt muligheter for både skanning og utskrift. 

Du kan koble deg til NTNUs trådløse nettverk, Eduroam, i biblioteket. Gjester kan bruke nettverket ntnuguest.

Trenger du IT-hjelp kan du henvende deg til Orakeltjenesten som også holder til i Realfagbiblioteket.

 

Utskrift

Biblioteket har en publikumsskriver, og en skanner i rom C1-104.

Informasjon om utskriftsmuligheter ved NTNU Universitetsbiblioteket for studenter og ansatte.

09 aug 2023