Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

23. - 24. mars 2020 ved NTNU i Trondheim

Overnatting skjer på Scandic Hotell Lerkendal, der dere får bo på 4-mannsrom.

Rom på hotellet er bestilt for deg allerede og vil bli betalt av NTNU direkte.

Alle deltagere kan velge å bo på hotellet. Dette gjelder også deltakere fra Trondheim.

Dersom du ikke ønsker å bo på hotellet, er du selv ansvarlig for å skaffe overnatting, og du er ansvarlig for å komme deg til og fra NTNU på egen hånd.

Romlisten (hvem du skal dele rom med) deles ut senest to dager før arrangementet, og kan ikke endres. Fint å bli kjent med nye folk :) 

Rekker du ikke fram til Trondheim tidsnok for å nå starten på programmet eller må reise veldig tidlig for å komme fram i tide, dekker NTNU en ekstra overnatting på hotell, MEN dette må avklares med arrangørene på forhånd. Ta kontakt med din kontaktperson ved NTNU for dette.

Som deltaker på Teknologidagene forplikter du deg til å delta på hele arrangementet, både på programmet dagtid og på middagen på Samfundet om kvelden.

Kveldsprogrammet er ferdig ca kl 22.

Merk at dersom du uteblir fra Teknologidagene, vil du ikke få dekket reiseutgiftene dine.

NTNU dekker billigste reisemåte
Du må selv bestille og legge ut for reisen. NTNU dekker utgifter til reise med inntil kr 1500 (kr 2500 for deltakere fra Finnmark).

NTNU dekker ikke komforttillegg på tog, reservasjon av sete på fly, avbestillingsforsikring o.l.

Obs! Reiser du med fly: kjøp ungdomsbillett hos SAS, og på Norwegian bruker du UNDER26-koden.

Dersom billigste reisemåte overskrider seks timer, eller medfører at du må reise om natten, dekker vi annen reisemåte enn den billigste. 

Reise med fly
Flyplassen er utenfor Trondheim. Det tar ca 45 minutter med flybuss til Trondheim sentrum. Det er derfor viktig at du beregner god tid når du bestiller flybillettene.

Reise med egen bil
Når det gjelder bilkjøring dekker vi faktiske utgifter etter kjørelengde. Vi regner ut avstanden fra ditt hjemsted t/r Trondheim, og dekker kr 4,03 pr. km (Statens kjøregodtgjørelse for bil 2019). I tillegg dekker vi evt. bompenger og fergeutgifter mot kvittering. Bilutgifter dekkes innenfor de ovenfor beskrevne beløpsgrensene (1500 kr / 2500 kr). Vi dekker ikke kilometergodtgjørelse eller parkering under oppholdet i Trondheim.

Drosje
Utgifter til drosje dekkes ikke, med mindre dette er avtalt spesielt på forhånd med din kontaktperson ved NTNU.

Reiseforsikring
Vi anbefaler alle deltakene å ha gyldig reiseforsikring før de reiser. NTNU har ingen reiseforsikring som gjelder for arrangementets deltakere.

Tidligere ankomst / senere hjemreise
Dersom du ønsker å reise til Trondheim tidligere enn 23. mars, er det helt ok å bestille billett til en tidligere dag, gitt at dette ikke fordyrer reisen. I så fall dekker vi reisen som vanlig, men du er selv ansvarlig for å ordne overnatting frem til Teknologidagene.

Det samme gjelder dersom du ønsker å bli igjen i Trondheim flere dager etter at Teknologidagene er ferdig.

Tilbakebetaling av reiseutgifter
I etterkant av arrangementet sender du inn reiseregningsskjema og alle kvitteringene fra reisen. Reiseregningsskjema får du tilsendt etter arrangementet.

Vi gjør oppmerksom på at det kan gå inntil åtte uker fra vi mottar din reiseregning til du får beløpet utbetalt på din konto.

Dersom du uteblir fra Teknologidagene uten gyldig grunn, får du ikke refundert beløpet du eventuelt har lagt ut for reise.

NB! Husk å ta vare på alle kvitteringer både fra reisen til og fra Trondheim

Det er skolen som bestemmer om du skal få gyldg fravær fra skolen får å delta på arrangementet.

Vi har tidligere ikke hatt noen problemer med at skoler ikke vil gi gyldig fravær til dette.

Dersom skolen ønsker kan deltakerne få med seg bekreftelse fra NTNU at de har deltatt på hele arrangementet. Ta kontakt med oss, så ordner vi det i så fall. 

I løpet av Teknologidagene får du servert lunsj begge dagene, middag mandagskveld og frokost på hotellet tirsdag. 

Du må selv dekke utgifter til mat på reisen til og fra Trondheim.

Det er viktig for oss at ALLE våre deltakere får mat dem kan spise. Dersom du har allergier eller andre hensyn til mat eller drikke er det viktig at du opplyser om dette i deltakerskjemaet. 

Vi sender lenke til deltakerskjema til søkere som får tilbud om å delta.

Det kan være kaldt og vått i Trondheim i mars så vi anbefaler praktisk yttertøy og praktiske sko. Det kan bli litt spasering, så du bør ha med deg gode sko.

Ettersom du bor på flersengsrom kan det være greit å ta med pysjamas.

Ta gjerne med ørepropper så er du mer sikret en god natt søvn.

Du trenger ikke å ta med egen datamaskin.

Den studenten som sender deg tilbud om deltakelse er din kontaktperson før, under og etter arrangementet.

Dersom det skulle oppstå problemer eller en uventet situasjon, kan du når som helst ringe din kontaktperson eller en av de ansatte for å få hjelp. (Du vil få oppgitt alle nødvendige telefonnummer før du reiser).

Du blir fulgt opp og tatt godt vare på under hele arrangementet. NTNU-ansatte og studenter vil følge deltagerne under hele arrangementet.

Alle deltagerne må oppgi navn og telefonnummer på en myndig kontaktperson hjemme (Eksemepelvis en forelder eller foresatt).

Denne personen må være tilgjengelig for oss på telefon under hele ditt opphold, slik at vi kan kontakte vedkommende hvis noe skulle skje med deg.

Dette gjelder også deltagere over 18 år.

Alle deltagere under 18 år må ha skriftlig samtykke fra foreldre eller foresatte til å delta.

Samtykkeskjema blir sendt deg så snart du har fått beskjed om at du har fått plass på Teknologidagene.

Du trenger ikke tenke på dette når du melder deg på.

Det er ikke lov til å drikke alkohol mens du er deltager på Teknologidagene.

Dette gjelder alle deltagerne, også deltagere over 18 år.

Fant du ikke det du lette etter? Ta gjerne kontakt med oss.

Kontakt oss

Fant du ikke det du lette etter? Ta kontakt med oss


Overnatting

Overnatting

Vi dekker en overnatting på hotell. Rekker du ikke fram til Trondheim tidsnok for å nå starten på programmet, dekker NTNU en ekstra overnatting på hotell (dette må avklares med NTNU på forhånd). 

NTNU bestiller og ordner med hotellrom, så det trenger du ikke tenke på. Er det behov for noen ekstra tilpasninger med tanke på hotellrom beskrives dette i deltakerskjemaet som alle deltakerne får tilsendt på epost før arrangementet, og vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme det.