Praktisk informasjon for deg som er deltager på Teknologidagene

Tid og sted

Teknologidagen starter mandag 09. april kl. 12 og slutter tirsdag 10. april kl. 14. (Oppmøte utenfor Hovedbygget på NTNU)

Forpliktelser til deg som deltager

Som deltaker på Teknologidagene forplikter du deg til å delta på hele arrangementet, både på den faglige delen av programmet og på middagen på Samfundet om kvelden. 

Merk at dersom du uteblir fra Teknologidagene, vil du ikke få dekket reiseutgiftene dine.

Du forplikter deg også til å oppgi navn og telefonnummer til en myndig kontaktperson hjemme (vanligvis en forelder eller foresatt). Denne personen må være tilgjengelig for oss på telefon under hele Teknologidagene, slik at vi kan kontakte vedkommende hvis noe skulle skje med deg.

Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper innen data for å delta. 

Egen datamaskin

Du trenger ikke ta med datamaskin eller annet utstyr til Teknologidagene.

Nettilgang

Det er tilgang til gratis, trådløst nett på NTNU.

Overnatting

Overnatting skjer på Scandic Hotell Lerkendal, der dere får bo på 4-mannsrom.
Rom på hotellet er bestilt for deg allerede og vil bli betalt av NTNU direkte.

Romønsker:
Dersom noen du kjenner skal være med på Teknologidagen, kan du be om å få dele rom med denne/disse personene. Dette gjør du etter at du har fått plass på Teknologidagen, i et eget deltakerskjema. Det er viktig at romønskene er gjensidige. Det vil si at du må skrive deres navn, og den andre må skrive ditt navn. Vi kan ikke garantere at alle får romønsket oppfylt

Alle deltagere kan velge å bo på hotellet. Dette gjelder også deltakere fra Trondheim.

Det er frivillig om du vil bo på hotellet eller ikke. Dersom du ikke ønsker å bo på hotellet, er du selv ansvarlig for å skaffe overnatting, og du er ansvarlig for å komme deg til og fra NTNU på egen hånd.

Romlisten deles ut senest to dager før arrangementet, og kan ikke endres.

Reise og tilbakebetaling av reiseutgifter

Du er selv ansvarlig for å bestille din reise.

NTNU dekker billigste reisemåte inntil kr 1500 (kr 2500 for deltakere fra Finnmark).
Billigste reisemåte betyr at NTNU ikke dekker en del tillegg man kan kjøpe til billetten,
Dette er typitske reisetillegg som ikke dekkes av NTNU:

  • tog: Komforttillegg på tog
  • fly: setereservasjon
  • fly: innsjekket bagasje
  • fly: avbestillingsforsikring

Du er velkommen til å kjøpe disse tilleggene hvis du ønsker, men de vil ikke bli refundert.

Dersom billigste reisemåte overskrider seks (6) timer, eller medfører at du må reise om natten, kan vi dekke annen reisemåte enn den billigste. Dersom den alternative reisen gjør at du må reise onsdag vil vi dekke overnatting for deg natt til torsdag. Dette skal i så fall avtales på forhånd med din kontaktperson, før du bestiller billetter.

For deg som reiser med fly:

Hvis du skal fly: Flyplassen er utenfor Trondheim. Det tar ca 45 minutter med flybuss til Trondheim sentrum. Det er derfor viktig at du beregner god tid når du bestiller flybillettene.

Dersom du velger å reise med et dyrere transportmiddel, får du dekket beløpet som tilsvarer billigste reisemåte. (Det betyr at du for eksempel kan velge å reise med fly selv om det ikke er billigst. I så fall vil du få dekket utgifter tilsvarende tog, hvis det er det som er billigst.) 

For deg som reiser med bil

Dersom du reiser med bil, dekkes utgifter til bensin og ev. bomavgift på veien.
NB! Parkering under oppholdet her i Trondheim kan være kostbart og vil ikke bli dekket av NTNU.

Utgifter til drosje dekkes ikke, med mindre dette er avtalt spesielt på forhånd.

Du må selv bestille og legge ut for reisen, og NTNU vil refundere avtalt beløp i etterkant av Teknologidagen. I etterkant av arrangementet sender du inn reiseregningsskjema og alle kvitteringene fra reisen. Reiseregningsskjema får du tilsendt etter arrangementet.

Vi gjør oppmerksom på at det kan gå inntil åtte (8) uker fra vi mottar din reiseregning til du får beløpet utbetalt på din konto. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at dersom du uteblir fra Teknologidagen, får du ikke refundert pengene du eventuelt har lagt ut for reise.

NB! Husk å ta vare på alle kvitteringer både fra reisen til og fra Trondheim.

Tidligere ankomst / senere hjemreise

Dersom du ønsker å reise til Trondheim tidligere enn 27. april, er det helt ok å bestille billett til en tidligere dag, gitt at dette ikke fordyrer reisen. I så fall dekker vi reisen som vanlig, og du er selv ansvarlig for å ordne overnatting frem til Teknologidagen.

Det samme gjelder dersom du ønsker å bli igjen i Trondheim flere dager etter at Teknologidagen er ferdig.

Reiseforsikring

NB. Vi anbefaler alle deltagerne å sørge for å ha gyldig reiseforsikring før de reiser.

NTNU har ingen reiseforsikring som gjelder for Teknologidagens deltagere.

Mat & Allergi

Du må selv dekke utgifter til mat når du reiser til og fra Teknologidagen.

Du får frokost på hotellet fredag morgenen, hvis du bor på hotellet. Du får middag torsdag kveld og lunsj torsdag og fredag formiddag av NTNU. Alle andre måltider dekkes av deltagerne selv.

NB: Hvis du har spesielle behov i forhold til maten, vil vi ta hensyn til disse, så fremt du har opplyst om dette på deltagerskjemaet.

Hva skal du pakke?

Vi anbefaler praktisk yttertøy og praktiske sko. Det kan bli en helt del gåing på Teknologidagen, så du bør ha med deg gode sko. Av samme årsak anbefaler vi også at du pakker bagasjen lett og at du velger bagasje som er praktisk å bære.

På torsdag kveld blir det festmiddag i Studentersamfundet, og her kan du kle deg i finklær dersom du ønsker det – men det kreves ikke, du bestemmer selv.

Det blir tilbud om omvisning på Campus Gløshaugen og i Trondheim. Det anbefales derfor regnjakke og/eller paraply hvis dårlig vær.

Oppfølging under Teknologidagen

Du blir fulgt opp og tatt godt vare på under hele arrangementet. To NTNU-ansatte og en håndfull studenter vil følge deltagerne hele dagen, begge dagene.

Dersom det skulle oppstå problemer eller en uventet situasjon, kan du når som helst ringe en av de ansatte eller en av studentene for å få hjelp. (Du vil få oppgitt alle nødvendige telefonnummer før du reiser.)

Kontaktperson hjemme

Alle deltagerne må oppgi navn og telefonnummer på en myndig kontaktperson hjemme (vanligvis en forelder eller foresatt). Denne personen må være tilgjengelig for oss på telefon under hele ditt opphold, slik at vi kan kontakte vedkommende hvis noe skulle skje med deg. Dette gjelder også deltagere over 18 år.

Samtykke til å delta

Alle deltagere under 18 år må ha skriftlig samtykke fra foreldre eller foresatte til å delta.

Samtykkeskjema blir sendt deg så snart du har fått beskjed om at du har fått plass på Teknologidagen. Du trenger ikke tenke på dette når du melder deg på.

Alkohol

Det er ikke lov til å drikke alkohol mens du er deltager på teknologidagen. Dette gjelder alle deltagerne, også deltagere over 18 år.

Andre spørsmål

Fant du ikke det du lette etter? Ta gjerne kontakt med oss