Video


Student

Student

– Søk Take-Off!

Vil du lære mer om nyskaping, entreprenørskap og forretningsutvikling? Da er Midt-Norge Take-Off noe for deg!

Take-Off er et nyskapingsprogram som henvender seg til studenter i høyere årskurs som ønsker å lære mer om entreprenørskap og forretningsutvikling.

Ved deltakelse på Take-Off Midt-Norge får du:

  • Erfaring fra praktisk arbeid med utgangspunkt i et virkelig prosjekt
  • Konsulenterfaring
  • Lære om forretningsutvikling i tidlig fase
  • Nettverk
  • Erfaring fra teamarbeid
  • Tilbakemelding på forretningsplan fra et kompetent panel
  • Deltakelse i konkurransen om "Beste forretningsplan"
  • 7,5 studiepoeng ved gjennomføring av hjemmeeksamen. Take-Off er et godkjent valgfag ved flere institutter på NTNU (IØT, +, +) Vi oppfordrer likevel studentene til å avklare dette med sine respektive institutter for å være på den sikre siden.

 

Paragraf

Tilbakemeldinger fra studenter:

"Det har nok vært den mest lærerike uken av de snart 3 årene på NTNU"

"Fått mye læring ut av seminaret. Vet nå at innovasjon og entreprenørskap er noe jeg vil drive med etter studier."

"En opplevelse for livet. Gir innblikk i hva en oppstart krever og større risikovilje til å starte egne prosjekter senere."

"Jeg deltok for å lære meg selv bedre å kjenne og føler meg mindre naiv ift forretningsutvikling."

 

Forpliktende oppmøte:

Dersom du får plass på Take-Off må du forplikte deg til å delta på Introduksjonskurs og Idéutviklingsseminar den angitte tidsperioden. Videre vil det ikke gis noen mulighet til å trekke seg i forkant av eller i løpet av gjennomføringen av Introduksjonskurset eller Idéutviklingsseminaret.

 

Hjemmeeksamen (valgfritt)

Som deltaker på Take-off kan du velge om du ønsker å ta en hjemmeeksamen etter idéutviklingsseminaret for å få 7,5 studiepoeng, eller om du ønsker å være med på Take-Off kun for erfaringens skyld uten studiepoeng. Take-Off er et godkjent valgfag ved flere institutter på NTNU. Det oppfordres likevel studentene å avklare dette med sine respektive institutter for å være på den sikre siden. Du søker først om opptak på Take-Off, og dersom du får plass på programmet kan du melde deg opp til eksamen. Eksamensformen er en hjemmeeksamen hvor man kan jobbe i gruppe på opptil tre personer. Man får over 1 mnd fra utlevering av eksamensoppgave til innlevering.

 

Take-Off påmelding student

Søknad om deltakelse for studenter:

 

Spørsmål? Ta kontakt med Lillian Waagø:

Telefon: 980 34 905
Mail: lillian.waago@iot.ntnu.no

 

 

 

Neste Take-off student

Neste Take-Off arrangeres våren 2016

Introduksjonskurs: 7. - 9. mars

Seminaruke: 3. - 8. april

Begge samlinger vil være på et hotell i Trondheim, eller nær Trondheim. Studenter bor på dobbeltrom med en annen student. Kun tilreisende studenter overnatter på hotellet i på introduksjonskurset, alle deltakere bor på hotellet under seminaruken.

Søknadsfrist studenter: 5. februar 2016

 

 

Kostnader og innlosjering:

Kostnader knyttet til hotelloppholdet dekkes av NTNU Entrepreneurship Center (NEC), men unntak av eventuelle personlige utgifter til telefon, drikkevarer, minibar, betal-TV, o.l. Du dekker selv transport til og fra hotellet. Studentene som deltar på Take-Off deler rom to og to under seminaruken.

 

Banner student