Team NTNU

Toppidrett og utdanning

Team NTNU

Bilde team NTNU

Team NTNU - Erik Mysen

Om team NTNU

Team NTNU er NTNUs satsing på toppidrettsstudenter slik at utøvere i verdensklasse får tilrettelagt utdanningen sin i kombinasjon med toppidrett. Team NTNU består av 11 utøvere

Teamet er åpent for NTNU-studenter, bosatt i Trondheim, som har toppidrettsstatus og satser i en prioritert individuell idrett hos Olympiatoppen (OLT).


Fem av NTNUs studenter til OL 2018

Fem NTNU-studenter til OL 2018

Norges teknisk-naturvitenskapelig universitet (NTNU) har fem studenter som er med i OL.


konsept

Jan SchmidBindeledd for optimal utvikling

Teamet er komplementært til allerede eksisterende tilbud for toppidrettsstudenten. Gjennom tett kontakt med studietilretteleggingsansvarlige ved NTNU, lagene utøveren representerer, Olympiatoppen og andre samarbeidspartnere er Team NTNU et bindeledd som støtter toppidrettsstudenten i å oppnå optimal utvikling både i idretten og i akademia.

Team NTNU legger til rette for erfaringsutveksling på tvers av idretter. Sammen med de involverte parter skal teamet optimalisere totalbelastningen og læringen til teamets medlemmer. Dette oppnås ved:

1

  Individuell oppfølging og koordinering som toppidrettsstudent

Gjennom ukentlig oppfølging på balansen mellom studie- og treningsbelastning, i henhold til avklart dialog med trener og OLT.

Års- og halvårsplanlegging og evaluering gjennomføres sammen med utøver, trener, karriererådgiver i Olympiatoppen, og toppidrettskoordinator. Her vil styrker og forbedringspotensial avdekkes og danne basis for iverksettelse av ulike tiltak i samråd med særforbund, OLT og NTNU.

Teamet vil danne en erfaringsbase som grunnlag for gode valg og utvikle måleverktøy for optimalisering av studie- og treningshverdagen som toppidrettsstudent.

2

Fellesskap for de beste toppidrettsstudentene

Teamets medlemmer møtes minimum en gang i måneden til erfaringsutveksling mellom studenter, tidligere toppidrettsstudenter og fagpersoner.

3

Kompetanseutnyttelse

Team NTNU vil bistå til at oppgaver og praksisarbeid i studiene knyttes til relevante aktører i næringslivet og at den spesifikke kompetansen toppidrettsstudenten utvikler gjennom å prestere på to arenaer synliggjøres.


Logo-tema NTNU

Team NTNU

Søk opptak

Søk opptak

For å bli tatt opp på Team NTNU må du:

Om du ikke er nåværende student må du søke å bli tatt opp påfølgende år. Opptak til NTNU skjer via samordna opptak innen 15 april hvert år.

Søknadsfrist

30. august 2019

Fyll inn søknadsskjema og send til teamntnu@studier.ntnu.no

person-portlet

Kontakt