Master i Økonomi og ledelse i Trondheim

Master i økonomi og administrasjon

Aurora Moum ønsket å fortsette med en mastergrad etter endt bachelorgrad og måtte da bytte skole.


2-årig masterprogram Ledelse av teknologi, Trondheim

Master i Ledelse av teknologi

Siden Ane Indahl Mæhlum jobber i team tenker hun mye over kunnskapen hun har fra MLT, og kan fort legge merke til hva som er konstruktiv og destruktiv adferd.

 

 

 

 

 


Margret er student ved lektorutdanningen i realfag ved NTNU. Foto: Guro Kulset Merakerås

Lektorstudenter

Vi har snakket med et knippe lektorstudenter fra de ulike studieretningene om hvordan de opplever sin studiehverdag. Deres fortellinger gir deg et innblikk i hva det vil si å være lektorstudent ved NTNU.


MATEMATIKK OG NATURFAG - Teknikerne på CSI har nok ikke tilbrakt like mye tid på laben som Matematikk og naturstudent Adrian Naas.

MATEMATIKK OG NATURFAG

- Teknikerne på CSI har nok ikke tilbrakt like mye tid på laben som Matematikk og naturstudent Adrian Naas.

 


MEDIEFAG OG KOMMUNIKASJON - Setter lidenskapen høyest: Mediefag og kommunikasjonsstudent Anton Skarpås er en av disse entusiastene som ser tre filmer på rad, uten å blunke.

MEDIEFAG OG KOMMUNIKASJON

- Setter lidenskapen høyest: Mediefag og kommunikasjonsstudent Anton Skarpås er en av disse entusiastene som ser tre filmer på rad, uten å blunke.

 


Studier i Gjøvik

Studier i Gjøvik

NTNU i Gjøvik tilbyr flere spennede utdanninger. Se hva studentene mener om byen, studentmiljøet og studiene.

Studentportretter


SIVILINGENIØRUTDANNING

- Teknologisk utdannelse med kreativt spillerom: Sivilingeniørstudent Åsa Snilstveit Hoem valgte studieretingen som vil gi henne status som "potetingeniør".


Historie, religion, kultur og idefag

- Den typiske religionsstudenten er nok glad i å diskutere, men ikke mer trossøkende enn andre, mener religionsstudent Kristin Moe Vik.


LÆRER OG LEKTORUTDANNING - Først og fremst en veldig sexy utdanning: Lektorstudent James Arnfinsen kaller seg lektorstudent med stolthet i stemmen.

LÆRER- OG LEKTORUTDANNING

- Bli en lærer du selv gjerne skulle hatt!: 

Lektorstudent James Arnfinsen kaller seg lektorstudent med stolthet i stemmen

 


Master i avansert klinisk sykepleie

Som sykepleier på sykehjem i kommunehelsetjenesten ser Torill Aarskog Skorpen verdien av å ha gjennomgått utdanning i avansert klinisk sykepleie.

 


Idrettsfag

IDRETTSFAG

- Bitt av basillen: Det går an å ta master i idrettsvitenskap selv om man hater jogging. Bare spør Idrettsfagstudent Astri Tangen.


ØKONOMI OG ADMINISTRASJON - Forskjellen på god og dårlig samfunnsøkonomi kan felle et land, og det er dét som gjør det så interessant, mener økonomi og administrasjonsstudent Ole-Christian Grytten.

ØKONOMI OG ADMINISTRASJON

- Forskjellen på god og dårlig samfunnsøkonomi kan felle et land, og det er dét som gjør det så interessant, mener økonomi og administrasjonsstudent Ole-Christian Grytten.

 

 


SPRÅK OG LITTERATUR - Man kan faktisk jobbe i næringslivet med analyser av Camus' "Den fremmede" i baklomma. Bare spør språk og litteraturstudent Marit Lauritzen

SPRÅK OG LITTERATUR

- Man kan faktisk jobbe i næringslivet med analyser av Camus' "Den fremmede" i baklomma. Bare spør språk og litteraturstudent Marit Lauritzen

 


MEDISIN, HELSE OG SOSIALFAG - Med føttene på bordet og Mac'en i fanget: Medisin, helse og sosialstudentene Johanne Marie og Øyvind velger et sjuårig løp på forskerlinjen og får eget kontor med mulighet til forskning på rottehjerne.

MEDISIN, HELSE OG SOSIALFAG

- Med føttene på bordet og Mac'en i fanget: Medisin, helse og sosialstudentene Johanne Marie og Øyvind velger et sjuårig løp på forskerlinjen og får eget kontor med mulighet til forskning på rottehjerne.


INFORMASJONSTEKNOLOGI OG INFORMATIKK - Informatikk er studiet for deg som liker data, men ikke vil ha fullt opp med realfag i tillegg, forteller Informatikkstudent Eline Bye Melkild.

INFORMASJONSTEKNOLOGI OG INFORMATIKK 

- Informatikk er studiet for deg som liker data, men ikke vil ha fullt opp med realfag i tillegg, forteller Informatikkstudent Eline Bye Melkild.

 


SAMFUNNSFAG OG PSYKOLOGI - Det er fullt mulig å sitte på toppen av frivillig-Trondheim uten å ta et hvileår fra studiene. Bare spør samfunnsfag og psykologistudent Mari Haukås Norman.

SAMFUNNSFAG OG PSYKOLOGI

- Det er fullt mulig å sitte på toppen av frivillig-Trondheim uten å ta et hvileår fra studiene. Bare spør samfunnsfag og psykologistudent Mari Haukås Norman.


ARKITEKTUTDANNING - Frihet til å velge sin egen retning: Arkitektstudent Trygve Ohren ønsket at det skulle skje noe i byen, så han lagde likegodt et visningsrom på 12 dager.

ARKITEKTUTDANNING

- Frihet til å velge sin egen retning: Arkitektstudent Trygve Ohren ønsket at det skulle skje noe i byen, så han lagde likegodt et visningsrom på 12 dager.

 


Estetiske fag, kunst og musikkfag

ESTETISKE FAG, KUNST OG MUSIKKFAG

- Det som er den typiske kunstneren i dag, er at det ikke finnes en typisk kunstner lenger, mener KiT-student Marit Roland.