BACHELORPROGRAM 3-ÅRIG, TRONDHEIM

Sykepleie

– Studiemiljø
  • Grupperom
  • Lesesal

Som ny student vil du allerede den første uken møte studenter fra 2. år som har laget et fadderprogram for deg og dine medstudenter. Her vil du møte andre studenter som kan gi deg mange nyttige råd om hvordan du kan gjennomføre utdanningen din.

I introduksjonsuka vil utdanningen ønske deg velkommen og du vil få masse informasjon om studiet.

Utdanningen holder til i Øya helsehus. Helsehuset tilbyr praksisplasser til studenter og ligger vegg i vegg med et av Norges fremste universitetssykehus, som gir deg en unik tilgang på sterke fagmiljøer og gode praksisplasser.

Vi tilbyr ulike undervisningsformer b.l.a simulering, seminarer og forelesninger. Du vil også få tilknytting til en basisgruppe. Her får du anledning til å arbeide med pasientscenario som gir forståelse for hvilke kunnskaper en sykepleier bør ha. Dette gjøres sammen med medstudenter og faglærer som er veileder. I løpet av utdanningen vil du gjennomføre 5 spennende og lærerike perioder med klinisk praksis i spesialist og kommunehelsetjeneste.

Utdanningen har nyetablert en enhet for helsefaglig simulering, der du kan trene på enkle og mer avanserte prosedyrer. Her får du trene på forskjellige prosedyrer og på å gjøre gode kliniske observasjoner.

Du har adgang til Bibiliotek for medisin og helse i Kunnskapssenteret som er like ved Øya helsehus.

 Sykepleierutdanningen har egen linjeforening NUTRIX.