Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi

Ph.d.-program (doktorgrad), Trondheim–Gjøvik

Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi

– Jobbmuligheter

KRYSSPUBLISERT! Jobbmuligheter

En ph.d. er det høyeste nivået for formell utdanning i Norge.

En doktorgrad fra NTNU kvalifiserer deg for ledende arbeid innen næringsliv, forvaltning, høyere utdanning og forskning.

Undersøkelser viser at personer med doktorgrad kommer raskt i ledende stillinger. Akademia blir ofte ansett som den vanligste karriereveien for personer med doktorgrad, men en stor andel av våre doktorer går videre til ledende jobber innen privat næringsliv.

Jobbmulighter


Jobbmuligheter

Etter endt doktorgrad kan du få lederstillinger i industri, regjering og akademia med interessante og krevende oppgaver og prosjekter.

Informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi ligger i skjæringspunktet mellom mange ulike forskningssområder, slik at utdannelsen kan brukes innenfor konsulent-, telekommunikasjonbransjen eller den digitale industrien innenfor dette etterspurte feltet. Enkelte velger å fortsette i akademia som postdoktor, forsker, førsteamanuensis eller som professor på sikt.


Kvalifiserer deg for en videre akademisk karriere

En doktorgrad er en forskerutdanning og utdanningen lærer deg å drive selvstendig forskning av høy internasjonal kvalitet. Du blir kvalifisert til å jobbe med forskning innen informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi.
 

 

Karrieremuligheter

Karrieremuligheter

 

Leder stort team innen hyperaktuelt forskningsområde

Jeg leder et imponerende sterkt fagmiljø innenfor områder som er ekstremt i vinden i disse dager: Digitalisering og sikkerhet.

Maria Bartnes​​​​​​​,
Forskningssjef i SINTEF ​​​​​​​
Digital

 

Ventet i over 20 år på drømmejobben

Som ferdigutdannet landet han jobben han har drømt om siden han ble sivilingeniør på nittitallet.

Bjørn Jonny Villa,
T-sjef for Trondheim kommune

Luft