Ledelse av teknologi

MLT-student kåret til årets ledertalent i Midt-Norge

Ledelse av teknologi


Ledelse av teknologi

Martin Steinsbekk Waadeland, tidligere student på Handelshøyskolen i Trondheims masterprogram i ledelse av teknologi (MLT), er med på den årlige listen til e24.no over topp 10 ledertalenter i Midt-norge i 2014.

Martin, som innen han tok MLT hadde en bachelor i IT-støttet bedriftsutviking fra HiST, arbeider som salgsleder hos IF Skadeforsikring med personalansvar for ca 14 ansatte.

Vi kontaktet Martin for å gratulere og samtidig stille noen spørsmål om masterutdanningen og ledertalentkåringen.

Hva har MLT-graden betydd for deg i arbeidslivet så langt?

Den har betydd en hel del. MLT-graden har i stor grad ført til at jeg har lettere for å se helheten i organisasjoner(en) og at jeg forstår verdien av å samarbeide for å oppnå resultater. Det kan virke som om mange undervurderer verdien av dette. 


Hva er det viktigste du har tatt med deg inn i arbeidslivet fra MLT-utdanningen?

Mange utdanninger har individfokus hvor man ikke tar hensyn til at alt man gjør i arbeidslivet skal gjøres i samarbeid med andre kolleger. MLT-utdanningen setter i større grad fokus på teamarbeid og hvordan man skal/kan jobbe sammen for å oppnå resultater. Det er mange som feiler når det kommer til å samarbeide for å oppnå resultater. Det kan sammenlignes med at 1 + 1 i arbeidslivet aldri har et riktig svar; det kommer an på hvordan man løser oppgaven. 


Hadde du hatt den stillingen du er i nå dersom du ikke hadde hatt MLT?

Jeg hadde kanskje hatt stillingen, men ikke kunnet gjort en så god jobb eller vært like tilpasningsdyktig med tanke på endringer (både i grupper og organisasjonen generelt) uten MLT-utdanningen.

 

Hva betyr det for deg å være med på e24.nos kåring av midt-norske ledertalenter?

Det betyr veldig mye, og er en bekreftelse på at hardt arbeid og at det å alltid gi 100% gir avkastning. 


I tillegg til Martin har også de to ledertalentene fra e24.nos kåring, Ole Anders Olsen hos SpareBank 1 og Frank Skjærstad hos Nardo Bil AS, utdannelse fra Handelshøyskolen i Trondheim.

Hele Topp 10-listen over midt-norske ledere fra 2014 kan leses på e24.no.