Master of Technology Management

Executive Master

Master of Technology Management

– Karrieremuligheter

Programmet tilbyr en kompetanse som er etterspurt i arbeidsmarkedet og våre tidligere kandidater gir god tilbakemelding på programmets verdi og anvendbarhet for videre karriere. Dette gjelder spesielt som kompetanse for kandidater som søker ledende stillinger i teknologi- eller kunnskapsintensive organisasjoner.


Dette sier studentene

Lasse Gråberg

Avdelingsdirektør, Finansdepartementet

"Jeg vil si at de to årene med MTM-studiet har vært veldig nyttige. Undervisningen er lagt opp slik at man bruker av erfaringen til deltagerne, og i tillegg setter jeg spesielt stor pris på nettverket jeg fikk gjennom studiet."

"MTM-studiet og oppholdet ved MIT gjør at jeg ser store muligheter for å tilrettelegge for økt innovasjon i offentlig sektor, og da spesielt gjennom å handle raskere."

Les hele intervjuet med Lasse Gråberg


Else Karine Svare

Administrativ leder, Formuesforvaltning

"Det er ingen tvil om at min kompetanse veier mye tyngre nå. Min kunnskap om ledelse av digitaliseringsprosesser er viktig i arbeidslivet generelt, og spesielt i fagtunge organisasjoner som Formuesforvaltning. Min kompetanse settes pris på og jeg blir lyttet til."

"En kan alltids høre podcasts og lese artikler, men det å følge et studieprogram som Master of Technology Management – MTM, gir en mulighet til å sette av tid til å sette seg skikkelig inn i tingene slik at man faktisk kan bruke det til noe."

Les hele intervjuet med Else Karine Svare


Jahn Fredrik Sjøvik

Executive partner, Gartner

"Deltagelsen på MTM har gitt meg mer faglig tyngde og økt kredibilitet, og jeg opplever å ha blitt enda mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Det åpnet seg raskt en rekke spennende jobbmuligheter både internt og eksternt".

"Jeg har sansen for den case-baserte undervisningen vi hadde på samlingene. Den er engasjerende, og evner å knytte teoretiske perspektiv inn i dagsaktuelle problemstillinger".

Les hele intervjuet med Jahn Fredrik Sjøvik


Cecilie Bjelland

Direktør, Samfunnsbedriftene Energi

​​​​​​​"Det å dele og lære av hverandre er kanskje noe av det viktigste vi gjør. I det gamle industrialiserte samfunnet var informasjon makt og incentivene til å dele få. Nå kan deling være en forutsetning for å lykkes. Har du en idé i dag, kan du lansere i småskala i morgen og begynne å teste ut. La folk delta, lær av feil – skap bedre tjenester – og du har ikke kastet bort noe tid!"

Les hele intervjuet med Cecilie Bjelland


Kjell Arne Jacobsen

CEO, Innoteam AS

​​​​​​​"Når du har vært så lenge i arbeidslivet, får du en annen tilnærming til studiet. Det har vært en fornøyelse å ha muligheten til å fokusere på faget, å reise bort fra hverdagens mas og kjas, lære noe nytt og å delta i diskusjoner".

"Det var en veldig riktig investering, og jeg angrer ikke et sekund. MTM gir mye ekstra som det ikke er så lett å beskrive. Det er mange nye dører som åpner seg hvis du ønsker det".

Les hele intervjuet med Kjell Arne Jacobsen


Løpende opptak og koronainformasjon

Løpende opptak og koronainformasjon

MTM har fortsatt noen ledige plasser, og det er nå løpende opptak ut januar 2021.​​​​
​​​​​​
​​​​​​​Fysiske samlinger er svært viktig i MTM-programmet, og vi vil gjøre det vi kan for å få gjennomført fysiske samlinger våren 2021 med godt smittevern.