Produktutvikling og produksjon

Masterprogram (Sivilingeniør) 5-årig, Trondheim

Produktutvikling og produksjon

– Studiemiljø

Studiebyen Trondheim

Trondheim har flere ganger blitt kåret til Norges beste studentby. En av grunnene til dette er de flere titalls studentorganisasjonene som finnes. Disse er med på å bidra til en variert og spennende studietilværelse.

Linjeforeninger, Samfundet, UKA, ISFIT og NTNUI er alle eksempler på samlesteder for engasjement, læring og trivsel. Her får de studenter som ønsker det også nyttig organisasjons- og arbeidserfaring.


Linjeforening

Akademisk Forening Smørekoppen er linjeforeningen for studentene på Produktutvikling og produksjon. Linjeforeningen er studentenes sosiale samlingspunkt. Les mer om Smørekoppen og de forskjellige undergruppene på nettsiden til Smørekoppen.


Årlig ekskursjon

Hvert år reiser tredje klasse på Produktutvikling og produksjon til utlandet på ekskursjon. Ekskursjonen legges til uken før påske og de siste årene har turen gått til Japan. I løpet av ekskursjonen får du dra på bedriftsbesøk hos relevante bedrifter, universiteter og den norske ambassaden. Ekskursjonen bidrar til kulturforståelse og et bedre sosialt miljø i klassen. 


Studentintervju

Ressurspublisering

Det er viktig å kunne teste ting i praksis og ikke bare gjøre dem i teorien (videointervju)

Navn: Abjihat Verma
Studieprogram: Produktutvikling og produksjon
Studieretning: Industriell mekanikk (fordypning i strømningsteknikk, også kalt fluidmekanikk)

Jeg valgte industriell mekanikk fordi jeg siden videregående har vært glad i fysikk og matte, og har alltid likt å dykke dypere inn i teorien, forteller Abhijat Verma. - Men samtidig har jeg interessen for det praktiske, så jeg tenkte at dette var en god blanding av de to.

Karusell Studiemiljø

 • Gløshaugen i Nordlys
  NTNU Gløshaugen
 • Pstereo-festivalen
  Pstereo
 • Realfagbygget NTNU Gløshaugen Trondheim
  Realfagbygget NTNU Gløshaugen
 • UKA NTNU Trondheim
  UKA - Norges største kulturfestival

Deling - NTNU neste stopp på Facebook

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent

Følg studieprogrammet på

Følg studieprogrammet på

Kontakt med norsk industri

Kontakt med norsk industri

logo industrivinduet

Studieprogrammet Produktutvikling og produksjon (PuP) og linjeforeningen Smørekoppen, har i samarbeid med norske bedrifter etablert Industrivinduet. Industrivinduet er et samarbeidsorgan som skal være en arena for kontakt mellom industri og studenter ved PuP.