Studieveiledning

Sivilingeniør/Masterprogram 5-årig

Studieveiledning

– Industriell økonomi og teknologiledelse

Vurderer du Indøk?
Er du interessert i Indøk-studiet? Har du spørsmål om opptak og fag, eller lurer du på hvordan studiemiljøet i Trondheim er? Se ofte stilte spørsmål, eller send mail til
rekruttering@iot.ntnu.no. Her svarer studenter som går på Indøk på det du måtte lure på. Disse studentene sitter i rekrutteringsgruppen:

  • Elisabeth Svanberg (5. klasse, Produktutvikling og produksjon)
  • Hauk Bjørnland (4. klasse, Produktutvikling og produksjon)
  • Sofie Rønvik Aslaksen (5. klasse, Produktutvikling og produksjon)
  • Marte Fosen (2. klasse, Datateknologi)

Studieveiledning for studenter som går Indøk
Er du student på Indøk kan spørsmål sendes til iot@iot.ntnu.no. På denne adressen svarer studieveiledere fra Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse på spørsmål om Indøkstudiet.

På grunn av smittevernstiltak har vi i all hovesak studieveiledning på telefon, video eller epost. Dette er for å hindre trafikk og samlinger oppe i gangene på instituttkontoret. Skulle du likevel ha behov for å snakke med noen ansikt til ansikt, kan du ta kontakt på iot@iot.ntnu.no så prøver vi å sette opp en time.   

Krysspublisert: Andre tjenester

Korona: For NTNU er de til enhver tid gjeldende smittevernregler førende.
Hvis du har fått påvist covid-19 smitte, eller har sterk mistanke om smitte, ber vi deg om å varsle NTNU i arbeidstiden om dette på telefon 48409065 (HMS-seksjonen). NTNU vil bruke varslingen til å få utført smittevernrenhold i lokaler der du har oppholdt deg. Hvis du mistenker at du er smittet, gå i karantene og kontakt kommunens koronatelefon.


For spørsmål om fravær, kontakt din nærmeste leder/ studieveileder/ foreleser.

Hvis du er i risikogruppe og ikke kan møte på campus på grunn av det, ta kontakt med studieveilederen din for en samtale om muligheten for tilrettelegging av studiesituasjonen.

 

Spørsmål og svar

Utdanningsvalg og karriere

  • for deg som ønsker tips og råd om utdanningsvalg, om det å være ny student, studie- og eksamensteknikker, presentasjonsteknikk, bevisstgjøring av kompetanse og jobbmuligheter

Tilrettelegging av studiene

Studieveiledning


Ikke send personlige opplysninger, som for eksempel fødselsnummer og opplysninger om sykdom, i e-post.