Studieveiledning

Sivilingeniør/Masterprogram 5-årig

Studieveiledning

– Industriell økonomi og teknologiledelse

Vurderer du Indøk?
Er du interessert i Indøk-studiet? Har du spørsmål om opptak og fag, eller lurer du på hvordan studiemiljøet i Trondheim er? Se ofte stilte spørsmål, eller send mail til
rekruttering@iot.ntnu.no. Her svarer studenter som går på Indøk på det du måtte lure på. Disse studentene sitter i rekrutteringsgruppen:

  • Elisabeth Svanberg (5. klasse, Produktutvikling og produksjon)
  • Hauk Bjørnland (4. klasse, Produktutvikling og produksjon)
  • Sofie Rønvik Aslaksen (5. klasse, Produktutvikling og produksjon)
  • Marte Fosen (2. klasse, Datateknologi)

Studieveiledning for studenter som går Indøk
Er du student på Indøk kan spørsmål sendes til iot@iot.ntnu.no. På denne adressen svarer studieveiledere fra Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse på spørsmål om Indøkstudiet.

Studieveilederne ved instituttet tar i mot studenter i 12. etasje i Sentralbygg 1, og holder åpent for drop-in henvendelser mandag til fredag mellom kl 12:30 og 14:00. Møter kan avtales utenfor dette tidsrommet.

Krysspublisert: Andre tjenester

Korona: For NTNU er de til enhver tid gjeldende smittevernregler førende. Hvis du får akutte luftveissymptomer, ber vi om at du sier fra til studieveileder.

 

Spørsmål og svar

Utdanningsvalg og karriere

  • for deg som ønsker tips og råd om utdanningsvalg, om det å være ny student, studie- og eksamensteknikker, presentasjonsteknikk, bevisstgjøring av kompetanse og jobbmuligheter

Tilrettelegging av studiene

Studieveiledning


Ikke send personlige opplysninger, som for eksempel fødselsnummer og opplysninger om sykdom, i e-post.