Masterprogram / Sivilingeniør 5-årig, Trondheim

Industriell design

– Studiemiljø

Student i Trondheim

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø, og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby. Trondheim har over 180 000 innbyggere og 33 000 studenter som setter sitt preg på byen. Hva du nå enn liker å gjøre i freitiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.

Finn en studentaktivitet →


 

LeonardoNår du sammen med ca. 40 andre studenter blir tatt opp til studiet Industriell design, hører du til under instituttet for design (ID), som holder til i et eget bygg på Gløshaugen. Her har hver klasse egen tegnesal, hver student sin arbeidsplass. Dette skaper en god sosial og inspirerende atmosfære hvor det er lett å bli kjent med de andre studentene gjennom kreativ og teknisk utfoldelse. Vi har et godt læringsmiljø og en god arbeidsmoral med ivrige og flittige studenter. I tillegg bidrar linjeforeningen for design, Leonardo, til et sosialt samhold utenom skoletiden. Alt fra bedriftspresentasjoner, som gir et dypere innblikk i arbeidslivet, til kor, turgruppe, produksjon av magasin og mange sosiale arrangementer arrangeres av Leonardos undergrupper og komiteer. Leonardos mål er å favne om alle sine studenter, for å knytte sterkere bånd, og bidra til et fantastisk studiemiljø for industriell design.

Se hva Leonardo linjeforening gjør på instagram.

 

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent

Studiebyen Trondheim

Trondheim har flere ganger blitt kåret til Norges beste studentby. En av grunnene til dette er de flere titalls studentorganisasjonene som finnes. Disse er med på å bidra til en variert og spennende studietilværelse.

Samfundet, UKA , ISFIT, Tekna og NTNUI er alle eksempler på samlesteder for engasjement, læring og trivsel. Her får de studenter som ønsker det også nyttig organisasjons- og arbeidserfaring.

 


Utviklet hydrogenbil som prosjekt- og masteroppgave

Bilen, utviklet av 13 NTNU-studenter som en del av sine prosjekt- og masteroppgaver, gjorde stor suksess i Shell Eco-Marathon i Frankrike i mai. I tillegg til andreplass på banen vant bilen også to av juryens spesialpriser for sikkerhetsopplegg og kommunikasjon. Målet var å kjøre 850 kilometer på hydrogen som tilsvarer en liter bensin. Den tverrfaglige gruppe studenter stemmer fra følgende fagmiljøer: energi og miljø, produktutvikling og prosjektledelse, strømningsteknikk og materialteknologi.