Elektroingeniør

ingeniør/Bachelorprogram 3-årig, Trondheim

Elektroingeniør

– Studiemiljø

Elektroingeniør

To studenter som jobber på elektrolab. Foto.

Elektroingeniør

Hos oss på elektroingeniør får du en profesjonsnær og allsidig utdanning med tett oppfølging fra dine lærere. Som elektroingeniørstudent blir du en del av et stort og mangfoldig studiemiljø hvor du kan ta del i mange aktiviteter. Studieprogrammet har ca. 350 studenter.

Elektroingeniørene holder til på Campus Gløshaugen i Trondheim. Vi har flotte laboratorier, der du som student vil få praktisk trening gjennom arbeidsoppgaver i studiene og mulighet til å utvikle egne elektroprosjekter.


Linjeforeningen Elektra

Elektrostudentene har en aktiv linjeforening - Elektra. Linjeforeningen er en sosial møteplass og det arrangeres for eksempel filmkvelder, sprudlefrokost og Åre-tur. Studentene har også et verksted der det bedrives ulike hobbyaktiviteter som for eksempel å lage droner.

Deling - NTNU neste stopp på Facebook

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent

NTNU neste stopp på Facebook

NTNU neste stopp på Facebook

Facebook Facebook-siden NTNU neste stopp drives av 40 studenter fra forskjellige fagområder. Her kan du lese om livet som student ved NTNU. Du kan også enkelt komme i kontakt med studentene og stille dem spørsmål om det du måtte lure på angående studier og studentliv.