Årsstudium, 1-årig

Sosiologi

– Studieveiledning

Enten du er i starten av ditt studieløp, er i slutten av studiet eller lurer på om du skal søke opptak kan det være at du har behov for studieveiledning. Du kan ha konkrete spørsmål eller bare ønske å diskutere noe du er usikker på knyttet til studiehverdagen med en studieveileder.

Studieveiledning kan være mye forskjellig. Alt fra korte informasjonsspørsmål om oppmelding til eksamen eller hvordan man kan søke om permisjon til spørsmål om oppbygging av graden, fagvalg, karrieremuligheter eller motivasjonsproblemer.

Avtale på forhånd eller stikke innom?

Ofte kan det være best å avtale en veiledningstime på forhånd slik at vi kan sette av tid til å snakke uforstyrret sammen. Send oss en epost eller ring for å avtale en veiledningstime.

For korte spørsmål som du raskt trenger svar på kan du stikke innom instituttet. Som oftest er en av oss tilgjengelige for å svare på spørsmål. Du kan også ringe eller sende epost.

Hvem kan du snakke med?

Har du generelle spørsmål eller korte faktaspørsmål kan du ta kontakt med hvem som helst av studieveilederne ved instituttet. Ønsker du veiledning knyttet til ditt studium anbefaler vi deg å kontakt med den studieveilederen som har hovedansvar for det studieprogrammet du går på eller ønsker å søke deg inn på.


Spørsmål og svar

Utdanningsvalg og karriere

  • for deg som ønsker tips og råd for utdanningsvalg, om det å være ny student, studie- og eksamensteknikker, presentasjonsteknikk, bevisstgjøring av kompetanse og jobbmuligheter

Tilrettelegging av studiene