Biologi og kjemi

Årsstudium, Trondheim

Biologi og kjemi

– Studiemiljø

Studenter arbeider ved pult en ser på den andre. Foto.

Årsstudiumet i biologi og kjemi er en blanding av teoretisk og praktisk læring. Det er fokus på egen læring ved samarbeid med medstudenter, gjennom diskusjonsgrupper, prosjekter og god kontakt med faglærerne.

Studenter som starter på årsstudiet i biologi og kjemi har anledning til å bli med i linjeforeningen Volvox & Alkymisten. Denne linjeforeningen består av studenter fra biologi, bioteknologi og kjemi. Volvox & Alkymisten sørger for at de nye studentene blir kjent med hverandre gjennom fadderperioden. De står også for ulike arrangementer, utflukter og bedriftspresentasjoner gjennom hele året.


Studiebyen Trondheim (Krysspublisert IVT)

Studiebyen Trondheim

Trondheim har flere ganger blitt kåret til Norges beste studentby. En av grunnene til dette er de flere titalls studentorganisasjonene som finnes. Disse er med på å bidra til en variert og spennende studietilværelse.

Samfundet, UKA , ISFIT, Tekna og NTNUI er alle eksempler på samlesteder for engasjement, læring og trivsel. Her får de studenter som ønsker det også nyttig organisasjons- og arbeidserfaring.

 


Deling - NTNU neste stopp på Facebook

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent