Studentaktiviteter

Student i Gjøvik

Studentaktiviteter

Studentlivet i Gjøvik er mer enn studier. Du blir en del av et levende og aktivt studentmiljø! 

Studentaktiviteter Gjøvik-1

Bandgruppa spiller på en scene. Foto.

Studentorganisasjoner

Er du interessert i journalistikk, brettspill, musikk eller dans? Studentorganisasjonene tilbyr noe for enhver smak, noe som bidrar til en variert og sosial studiehverdag!
Representater fra linjeforeningen Fresk smiler til kamera. Foto.

Linjeforeninger

Hvis du vil engasjere deg sosialt og faglig, er linjeforeningen din et godt sted å starte. Her kan du bidra til ulike arrangementer som gir verdifull erfaring inn i arbeidslivet.


Studenter spiller brettspill på studenthuset. Foto.

Huset

HUSET Gjøvik er studentenes møteplass. Her skjer det noe hver uke, alt fra quiz og bingo til temafester og konserter. HUSET drives av frivillige studenter.


Studentaktiviteter Gjøvik-2

Mange i publikum på konsert under UKA

UKA

Hvert år arrangeres UKA i Gjøvik – en hel uke fylt med konserter og sosiale aktiviteter! Du kan bli med på moroa, både som arrangør og deltaker.


klatresko

Idrettsforeningen NTNUI-Gjøvik

Som NTNU-student kan du bli medlem i NTNUI-Gjøvik. Du finner garantert en idrett som passer for deg, uansett nivå. Billig er det og!


Se hvilke studentforeninger som finnes i Gjøvik

Se hvilke studentforeninger som finnes i Gjøvik

Les studentenes erfaringer

Få et innblikk i studentlivet i Gjøvik. Her er noen blogginnlegg skrevet av studenter fra Gjøvik.

Studententpolitisk

Studententpolitisk

Vil du være med på å bestemme hva semesteravgiften skal brukes på eller påvirke hvordan ditt studieprogram kan bli bedre? Engasjer deg i studentpolitikken, så kan du få din stemme hørt!

Studentenes stemme-1

Velferdstinget

Velferdstinget fremmer og sikrer studentenes interesser inn mot Sit, og avgjør hvor stor semesteravgiften skal være, og hva den skal brukes til hvert år. 


Studentråd

Hvert fakultet har sitt eget studentråd, der de tillitsvalgte møter ledelsen ved fakultetene og fremmer studentenes meninger. 


Studenttinget

Dette er det øverste studentpolitiske organet ved NTNU, og taler studentenes sak overfor NTNUs ledelse. Her drøftes blant annet studenters rettigheter og studiekvalitet.


Studentenes stemme-2

Studentparlamentet

Studentparlamentet er studentenes høyeste organ ved NTNU i Gjøvik. De har jevnlige møter med ledelsen for å ta opp saker fra studentene og deres studiehverdag.