Fadderuka

Student i Gjøvik

Fadderuka

Gode råd

Studieåret starter med Fadderuka, en fartsfylt uke full av aktiviteter som skal hjelpe deg som fersk student på plass i en ny by, og i en ny studietilværelse.

De færreste kjenner noen fra før når startskuddet for fadderuka går, derfor blir du ivaretatt av gode faddere som hjelper deg. Dette er en ypperlig mulighet til å bli kjent med både campus og medstudenter! Mange nye vennskap starter nettopp her.

 Følg Fadderuka på Facebook ved studiestart for å få en løpende oppdatering om hva som skjer. 
 


Faddergruppen din

På immatrikuleringsdagen får du tildelt en fadder og en faddergruppe. I faddergruppa møter du andre nye studenter som skal studere det samme som deg, og disse henger du med hele uka. Forhåpentligvis vil også henge med disse resten av studietilværelsen. En god start på studietiden, med andre ord. Velkommen!
 

Faddere går sammen med nye studenter og smiler
Som ny student blir du godt ivaretatt av faddere. Foto: Anders Gimmestad Gule


Gode råd

Fadderen gir deg gode råd om byen og universitetet, hjelper deg med praktiske ting og informerer om alt som skal skje i Fadderuka: immatrikuleringsfesten, rebusløp, stand up-show, quiz, arrangementer med linjeforeninger, temafest og andre spennende aktiviteter. En av de mange fordelene med en akkurat passe stor by som Gjøvik, er at du stort sett befinner deg i gangavstand til alt, enten du skal på skolen eller ned i byen.


NTNUs studentblogg

NTNUs studentblogg

Lurer du på hvordan det er å være student på NTNU? Studenter fra Gjøvik, Ålesund og Trondheim gir deg et innblikk i studentlivet på NTNUs studentblogg.