Vrimledag på Dragvoll

Vrimledag på Dragvoll

Oversiktsbilde fra Gata på Dragvoll. Foto.

 

Vrimledagen er vanligvis en dag hvor mange studentorganisasjoner og ulike fagmiljøer presenterer seg. I år vil ikke denne dagen bli som tidligere år, da det ikke vil være stands på campus. Vi vil derfor bruke denne nettsiden for å gi deg som ny student et innblikk i hva som rører seg.

 

Dekanen ved Det humanistiske fakultetet har laget en velkomsthilsen til deg som ny student ved fakultetet! Se her!

 

Fadderutvalget på Dragvoll sender denne hilsningen til dere: Se her!

 

Dragvollrevyen er en revy arrangert av studenter for studenter ved Campus Dragvoll. Dette er en unik organisasjon som skaper vennskap og bånd på tvers av ulike linjeforeninger med et mål om å skape en fantastisk forestilling. Bak kulissene arrangerer vi mye sosialt som for eksempel spillkvelder,semesteroppgaveskriving og hytteturer. Dragvollrevyen har tydelig blitt en synlig og stor organisasjon ved Dragvoll og det er mange som er interesserte i hva vi holder på med, og ikke minst veldig spente på de forestillingene vi leverer. Dette blir vært tredje år som en organisasjon, og vi har jobbet hardt for å virkelig plassere Dragvollrevyen på kartet. Dette har vi blant annet klart med vår NM-nominasjon for NM i revy etter kun et år som en eksisterende revy! Vi er veldig opptatt av å føre tradisjonen vi bygger og det fantastiske samholdet Dragvollrevyen skaper for Dragvoll videre. Dragvollrevyen er en revy for alle! Vi håper virkelig på like mange, og gjerne flere søkere i år. Akkurat nå ser vi etter en økonomisjef, rekvisittsjef, nestleder og bandsjef som vil sitte i styret. I løpet av august og september kommer vi også til å legge ut informasjon om skuespilleraudition, bandauidition og opptak til de ulike gruppene. Mer informasjon om dette vil komme på vår Instagram: Dragvollrevyen og vår Facebook-side: Dragvollrevyen. se her!

 

 

Hva kan du gjøre?

Dersom du følger denne linken:     Kom i gang-dagen

vil du finne informasjon og kontaktinfo til ulike studentorganisasjonene, samt også praktisk informasjon om hva du bør ordne til studiestart. Siden studieoppstarten i år er litt annerledes, er det viktig at du er nysgjerrig og oppsøker det du synes virker interessant!

 

De første dagene

De første dagene

Du finner detaljert informasjon om oppstart på nettsidene til hvert studiprogram.

Finn ditt studieprogram

Nyttige lenker