Studentaktiviteter

Student i Trondheim

Studentaktiviteter

NTNUI

Treningsmuligheter

Som NTNU-student kan du trene de fleste idretter til en billig penge gjennom hele studietiden. Her vil du garantert finne en idrett som passer for deg. Alle kan bli med i NTNUI.


UKA

Les mer om UKA på denne eksterne nettsiden.


Norges største kulturfestival

Oktober annet hvert år snus byen på hodet og vil en gang for alle definere hva det er å være student i Trondheim.

Arrangementet er Norges største kulturfestival med små og store konserter, teaterforestillinger, kurs og ikke minst UKErevyen, som er det tradisjonsrike hjertet i festivalen


Studentfritid

Logo pirumStudentorganisasjoner

Trondheim har flere ganger blitt kåret til Norges beste studentby. En av grunnene til dette er de flere titalls studentorganisasjonene som fins.

Studentorganisasjonene er med på å bidra til en variert og spennende studietilværelse.


Linjeforeninger

Linjeforeninger

Linjeforeninga for studieprogrammet eller faget ditt er et godt sted å starte hvis du vil engasjere deg sosialt og faglig. Her kan du bidra til arrangementer med ulike gjesteforelesere, fagdager, bedriftspresentasjoner, og bestemme hvor og når festlige sammenkomster skal finne sted.


Studentenes stemme

Studentenes stemme

Studentenes stemmer

Logo studentrådeneStudentråd

Hvert fakultet har sitt eget studentråd. De tillitsvalgte deltar på møter med ledelsen på fakultet og institutt/studieprogram og fremmer studentenes meninger. Spørsmål som angår studentene på fakultetet blir tatt opp, slik at alle studenter kan være med på å bestemme hva de tillitsvalgte skal mene og jobbe med.

Velferdstinget

​​​​​​​Velferdstinget (VT)

Velferdstinget fremmer og sikre studentenes interesser opp mot SiT. Det er Velferdstinget som avgjør hvor stor semesteravgiften skal være, og hva den skal brukes til hvert år. Semesteravgiften brukes på alt fra barnehager og helserefusjonsordninger til psykososial helsetjeneste, idrettstilbudet og rådgivningstjenester for studenter.


Studenttinget

Logo studenttingetStudenttinget (STI)

Studenttinget NTNU taler studentenes sak overfor NTNUs administrasjon og ledelse. Alt fra spørsmål om studiekvalitet, studenters rettigheter eller internasjonaliseringen av NTNU som universitet.

Studenttinget er der for å sikre at studentenes stemme blir hørt.

Samfundet

Studentersamfundet

Studentersamfundet huser et mangfold av aktiviteter og tilbud. Samfundsmøter, konserter, temafester, bibliotek, kafé, teater og lyrikkaften, verdens lengste UKE og internasjonal studentfestival og kino er noen av arrangementene.


Isfit

Swastika Shrestha fra Katmandu, Nepal, etter å ha framført "Kumuri Dance from Nepal" i Samfundet . Foto: Tore Hugubakken
Logo isfit

ISFiT - verdens største tematiske studentfestival

Annenhvert år samler ISFiT 450 studenter fra 100 land som har fokus på et tema av internasjonal betydning. Festivalen består av debattmøter, workshops og et rikt kulturprogram.
Den internasjonale studentfestival-en i Trondheim er byens store internasjonale begivenhet


Studentmedier

Studentmedier

Under Dusken

Logo Under duskenUnder Dusken

I Trondheimsstudentenes nettavis kan du følge med på hva som skjer ved NTNU og ellers i studentbyen Trondheim.


Studentradion

Studentradion

På studentradion kan du lytte til ny musikk og bli oppdatert på kultur, hva som skjer og viktige saker som angår deg som student. Du kan også høre Studentradion som 24-timers mp3-radio på internett

Lytt direkte til Radio Revolt

Student-TV

Student-TV

Student-TV produserer flere ukentlige programmer med studentnyheter, musikk, kultur, dokumentarer og underholdning. Alt sendes gjennom TVTrøndelag sitt sendenett, som også sender TVNorge. I tillegg gjør STV en rekke flerkameraproduksjoner fra Studentersamfundet ved konserter og andre severdige tilstelninger, produksjoner som gjerne streames live over internett.


Gå ikke glipp av

Gå ikke glipp av

PSTEREO

Pstereo er en av ti festivaler Lydverket mener du MÅ få med deg, og er Trondheims svar på Øyafestivalen. Festivalen foregår ved Nidelva på Marinen.