Innledere

Innledere

 
Gunnar Bovim

Gunnar Bovim

Konferansen åpnes av NTNU's rektor Gunnar Bovim

Les mer om Gunnar Bovim

 
Bjørn Haugstad

Bjørn Haugstad

Bjørn Haugstad er statssekretær i kunnskapsdepartementet. Han holder konferansens åpningsplenum.

Les mer om Bjørn Haugstad

 
Anna Wahl

Anna Wahl

Forsker i organisasjon og ledelse, Anna Wahl, professor ved Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm kommer. Hun skal holde plenumsforedraget "Organisation och kön – vad kan vi förstå om akademin?"

Les mer om Anna Wahl

 
Marianne Synnes

Marianne Synnes

Marianne Synnes, viserektor ved NTNU, er moderator for "Fusjoner og organisasjonsendringer- hvordan har arbeidet med kjønnsbalanse og likestilling blitt ivaretatt? Hvilke muligheter ser vi?"

Les mer om Marianne Synnes

 
Anne Husebekk
Foto: Torbein Kvil Gamst
 

Anne Husebekk

Anne Husebekk er rektor ved UiT/Norges arktiske universitet. Møt henne i erfaringsutvekslingen: "Fusjoner og organisasjonsendringer- hvordan har arbeidet med kjønnsbalanse og likestilling blitt ivaretatt? Hvilke muligheter ser vi?"

Les mer om Anne Husebekk

 
Jorun Margrethe Ulvestad

Jorun Margrethe Ulvestad

Jorun Margrethe Ulvestad er førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge Møt henne i erfaringsutvekslingen: "Fusjoner og organisasjonsendringer- hvordan har arbeidet med kjønnsbalanse og likestilling blitt ivaretatt? Hvilke muligheter ser vi?"

 
Petter Aaslestad

Petter Aaslestad

Petter Aaslestad er leder i forskerforbundet. Møt ham i erfaringsutvekslingen: "Fusjoner og organisasjonsendringer- hvordan har arbeidet med kjønnsbalanse og likestilling blitt ivaretatt? Hvilke muligheter ser vi?"

Les mer om Petter Aaslestad

 
Sahar Olsen

Sahar Olsen

Sahar Olsen er universitetslektor, bioingeniørfag, Avdeling for biologiske fag, NTNU. Møt henne i erfaringsutvekslingen: "Fusjoner og organisasjonsendringer- hvordan har arbeidet med kjønnsbalanse og likestilling blitt ivaretatt? Hvilke muligheter ser vi?"

Les mer om Sahar Olsen

 
Ingeborg Lund

Ingeborg Lund

Ingeborg Lund er HR direktør for SINTEF. Møt henne i erfaringsutvekslingen: "Fusjoner og organisasjonsendringer- hvordan har arbeidet med kjønnsbalanse og likestilling blitt ivaretatt? Hvilke muligheter ser vi?"

Les mer om Ingeborg Lund

 
Curt Rice

Curt Rice

Det blir fusjons-"talk show" med Curt Rice. Rice er leder for Kif- komiteen, og rektor ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Les mer om Curt Rice

 
Anne Borg

Anne Borg

Anne Borg tiltrådte som dekan ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi 1. august, 2013. Hun er gjest i Fusjons-"talk show": "Hvordan bygge en struktur for likestilling?"

Les mer om Anne Borg

 
Bjørn Olsen

Bjørn Olsen

Bjørn Olsen er rektor ved Nord Universitet. Han er gjest i Fusjons-"talk show": "Hvordan bygge en struktur for likestilling?"

Les mer om Bjørn Olsen

 
Mari Sundli Tveit

Mari Sundli Tveit

Mari Sundli Tveit er Rektor ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Hun er gjest i Fusjons-"talk show": "Hvordan bygge en struktur for likestilling?"

Les mer om Mari Sundli Tveit

 
Vidar L Haanes

Vidar L. Haanes

Vidar L. Haanes er styreleder i UHR og rektor ved Det teologiske Menighetsfakultet. Han er gjest i Fusjons-"talk show": "Hvordan bygge en struktur for likestilling?"

Les mer om Vidar L. Haanes

 

RSB-påmelding

Strukturreformen i UH- sektoren: Lovende for likestilling?

Dato: 6. juni 2016
Sted: Scandic Nidelven,Trondheim, Norge

Arrangører

Arrangører


NTNU Komité for kjønnsbalanse og mangfold i forskning (Kif)