Daniel Kvammen

Daniel Kvammen. Credit: Kim Jakobsen
About the Speaker
  • Location
    Torvet

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemannominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet, er det nøyaktig to år senere klart for mer Kvammen i monitor.

Med et hundretalls konserter i hele Norge, deriblant utsolgte klubbkonserter og kritikerroste opptredener på Øyafestivalen, Slottsfjellfestivalen, by:Larm, Pstereo og en rekke andre festivaler, har Kvammen og hans fantastiske band opparbeidet seg et svært så solid rykte.

Geilingen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med det nye låtmaterialet vil euforien nå nye høyder i 2017.

Første smakebit på Kvammens kommende album er singelen «Me dansar ikkje for moro skyld», som ble valgt ut til Ukas låt av NRK P3 og samtidig også listet på NRK P13. På det kommende albumet «Vektlaus» har lyden tatt en mer elektronisk retning, og hvis vi ser på albumcoveret kan vi se at han er tydelig inspirert av verdensrommet og solsystemet vårt.

Konsert med Daniel Kvammen
Time/Tid: 22 June / 22. juni kl 18.15
Location/Sted: Torvscenen
Price/Pris: Free/Gratis