Tegn ditt idol

Tegneverksted med Olavsfestdagene

Tid: 20.–22. juni kl. 11.00–16.00
Pris: Gratis
Påmelding: http://form.arkon.no/?id=3331&key=de87d57f778ccce8351368f440a21dcded53676e
Maks 16 barn per pulje.
Ingen nedre aldersgrense

Vi lever i ei tid der idoler dyrkes som aldri før. Vi støter på dem over alt – på scene og skjerm, i blogger og magasiner. Vi overstrømmes av idoler i populærkulturen, men de finnes også innen naturvitenskapen, tenk bare på Stephen Hawking eller May-Britt og Edvard Moser!

Hvem synes du er kulest i hele verden? Kanskje det er bestemor? Eller er det Marcus og Martinius? Bli med på Olavsfestdagene sitt tegneverksted og tegn dine idol.

Olavsfestdagene er Norges største kirke- og kulturfestival. Årets festivaltema er IDOL. Hva er det med oss mennesker som har en slik trang til å idolisere? Og hva er det som skjer når vi løfter noen opp til å bli et idol? Det skal vi reflektere over under Olavsfest¬dagene, både verbalt og kunstnerisk.

Draw your idol – Drawing workshop with St. Olav Festival

Place: Marquee at Torvet, the Market Square
Time: 20-22 June 11:00-16:00
Admission: Free
Registration: Opportunity for group registration, booking of places for SFO/Preschool(link coming)
No minimum age

We live at a time when idols are cultivated as never before. We met them everywhere – on stage and screen, in blogs and magazines. We are deluged with idols in popular culture, but we also find them in science – just think of Stephen Hawking or May-Britt and Edvard Moser!

Who do you think is the coolest in the world? Maybe it’s your gran? Or is it Marcus and Martinus? Join as at the St. Olav Festival drawing workshop and draw your idol.

St. Olav Festival is Norway’s largest church and cultural festival. This year’s festival theme is IDOL. What is it about us humans, that we have such an urge to idolize? And what happens when we turn someone into an idol? We will reflect on this during the St. Olav festival, both in words and in art.