Fysikkshow med Selda

Foto: Nadia Frantsen

Tid: 21. juni kl. 17.10
Pris: Gratis

SpareBank 1 SMN har gleden av å invitere til et forrykende show med eksplosjoner, flammer, vann, røyk og smell! Møt den kjente og populære programlederen, fysikeren og edutaineren Selda Ekiz. Du kjenner henne sikkert fra NRK Super, der hun entusiastisk har vist deg hvorfor fysikk er interessant og morsomt. Hun har også vært programleder for Påskemorgen og ANNO.

Under Starmus kommer hun til oss med et spennende og lærerikt fysikkshow. Dette blir gøy for både barn og voksne, og noen heldige barn blir også invitert opp på scenen for å delta på noen av eksperimentene.

Physics show with Selda

Place: Torvscenen (Market Square)
Time: 21 June 17:10
Admission: Free
Registration: Drop in
No minimum age

SpareBank 1 SMN is delighted to invite you to a sizzling show with explosions, flames, water, smoke and bangs! Meet the well-known and popular TV presenter, physicist and edutainer Selda Ekiz. You may know her from the Norwegian TV channel NRK Super, where she enthusiastically explains why physics is interesting and fun. She has also hosted the TV programmes Påskemorgen and ANNO.

During Starmus, she will bring us an exciting and informative physics show. This will be fun for both children and adults, and a few lucky children will also be invited up on stage to participate in some of the experiments.