Konsert med Reggie Got Beats

feat. Åsvang og Eberg Storband – og RAW B-boys & Poppers

Tid: 22. juni kl. 15.30
Pris: Gratis

Bak navnet Reggie Got Beats finner vi produsent, DJ og trommeslager Egil Reistadbakk. I sitt studio i Trondheim produserer han disco i alle former, enten det er synthdrevet boogie, streit
pop eller skitten house.

Med seg på laget har han denne gangen fått med seg ungdommer fra Åsvang og Eberg Storband på trommer og blås. Som ikke det er nok toppes dette med dans av elever ved RAW Dancestudio i Trondheim, som er Midt-Norges ledende danseskole innen street dance.

Egil har laget en helt ny komposisjon som fremføres av disse på Starmus og Martnan torsdag 22. juni.

Reggie got beats feat. Åsvang and Eberg Storband – and Raw Dance Studio

Place: Torvscenen (Market Square)
Time: 22 June 15:30
Admission: Free
Registration: Drop in
No minimum age

Behind the name Reggie Got Beats we find producer, DJ and drummer Egil Reistadbakk. In his
studio in Trondheim, he produces disco in all forms, from synthesized boogie to straight
pop and dirty house.

This time, young members of the Åsvang og Eberg Storband join him on drums and winds. As if that wasn’t enough, there’ll be dancing by students from RAW Dancing Studio in Trondheim, which is Central Norway’s leading dance school in street dance.

Egil has created a completely new composition that they will perform at Starmus and Martnan on Thursday 22 June.