Konsert med Meg og kammeraten min

Meg og kameraten min

Bandet foreldre og barn konkurrerer om å like

Tid: 20. juni kl. 12.05
Ingen nedre aldersgrense

Meg og Kammeraten Min er en barnekonsert det virkelig rocker av!

Meg og kammeraten min består av Martin Hagfors som er meg og Erik Johannesen (Jaga Jazzist) som er kammeraten. Barna får høre to knallgode sangere/musikere fremføre glimrende låter, fortelle morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten.

Meg og kammeraten er noe av det ypperste man kan høre fra en scene uansett alder og treffer et publikum fra 3 til 103 år. De opererer innenfor kjent vindskeiv pop, litt psykedelisk som Knudsen og Ludvigsen, de bruker mange rare instrument, og tøyser mye med publikum, i kjent HGH og Home Grown-stil.

Meg Og Kammeraten Min har blitt en populær og allsidig konsertattraksjon over hele Norge og bandet har spilt på alt fra Sommerland i Bø til Juba Juba, NRK1 Sommeråpent og P1 Reiseradioen.

Concert with Meg og Kammeraten min – The band that parents and children compete to like

Place: Torvscenen (Market Square)
Time: 20 June 12:05
Admission: Free
Registration: Drop in
No minimum age

Meg og Kammeraten Min is a children’s concert that really rocks.

Meg og Kammeraten Min (“Me and My Mate”) consists of Martin Hagfors, who’s “Me”, and Erik Johannesen (Jaga Jazzist), “My Mate”. The children get to hear outstanding singers/musicians performing sparkling songs, telling funny and crazy stories about everything from girlfriends on the moon to happenings from Rotteplaneten, the Planet of Rats.

Meg og kammeraten min ranks among the ultimate you can hear from a stage regardless of age, from 3 to 103. Slightly psychedelic in the Knudsen and Ludvigsen tradition, they use many weird instruments, and joke along with the audience, in familiar HGH and Home Groan style.

Meg og kammeraten min has become a popular and versatile concert attraction all over Norway, from Bø in Telemark to Juba Juba, NRK1’s Sommeråpent TV entertainment and the P1 Reiseradioen travel radio programme.