Fra bonden til bordet

Fra bonden til bordet

Matverksted med Credo Restaurant og Skjølberg Søndre

Tid: 20.–22. juni kl. 11.00–16.00
Pris: Gratis

Er du glad i å lage mat? Eller lurer du på hvorfor maten som mamma og pappa lager smaker så godt? Eller kanskje du har lurt på hvor gulroten egentlig kommer fra? Og er det mulig å spise blomster?

Credo Restaurant og kretsløpsgården Skjølberg Søndre går i dybden av matlaging og tester ut ulike ting for å ta bedre vare på maten vår, og brukt alle råvarene vi har her i Trøndelag.

Vi har lyst til å dele kunnskapen vår om mat og dyrking til barn og unge; gjennom fortelling, workshops og matlaging. Besøk oss på Torvet under Starmus Open Space – her blir det mye matglede, moro, smaksprøver og spennende matlaging.


From the farmer to the table – cooking workshop with Credo Restaurant and Skjølberg Søndre

Place: Marquee at Torvet, the Market Square
Time: 20-22 June 11:00-19:00
Admission: Free
Registration: Drop in
No minimum age
Do you enjoy cooking? Or do you wonder why the food that Mom and Dad make tastes so good? Or perhaps you have wondered where the carrots really came from? And can you eat flowers?
Credo Restaurant and the biodynamic farm Skjølberg Søndre explore cooking in depth and test a variety of ways to take better care of our food, using all the ingredients we have here in Trøndelag.

We want to share our knowledge about food and how to grow it with children and young people; through storytelling, workshops and cooking. Visit us during Starmus Open Space – for the joy of food, lots of fun, tastings and exciting cuisine.

Event Details