Vinsmaking. En reise gjennom noen av Europas vinland: Italia

En reise gjennom noen av Europas vinland: Champagne og musseren de

Tid: 19. juni kl. 16.30–17.30
Pris: Kr 345,- pr pers + billettavg
Billett: https://to-rom-og-kjoekken.hoopla.no/sales

I anledning Starmus-festivalen har vi lagt opp til en serie vinsmakinger i kombinasjon med en lokal ost.

Fra mandag til og med fredag kl. 16.30–17.30 smaker vi på 4 ulike viner med ulike fokus hver dag.

Dette passer for deg som ønsker å lære litt mer om vin i en lett og uformell tone. Vi gir tips om servering, lagring og vin i kombinasjon med mat.

Et av Europas klassiske vinland – og største. Vi tar en reise igjennom de fire store B-ene i Italia, Barbera, Barbaresco, Brunello og Barolo. Fire forskjellige vinstiler med forskjellige bruksområder.


A journey through some of Europe’s wine countries: Italy

Place: To Rom og Kjøkken
Time: 19 June 16:30–17:30
Admission: NOK 345 per person + ticket fee
Tickets: https://to-rom-og-kjoekken.hoopla.no/sales

In connection with the Starmus festival, we have arranged a series of wine tastings paired with a local cheese. From Monday through Friday from 16:30-17:30, we will taste four different wines with a different focus every day.

If you would like to learn a little more about wine in a relaxed and informal setting, this is for you. We will give you tips on serving and storing wine as well as pairing wine with food.

Monday 19 June – Italy
One of Europe’s classic wine countries – and the largest. Join us on a journey to explore Italy’s 4 big B wines: Barbera, Barbaresco, Brunello and Barolo. Four different wine styles with different areas of use.

Event Details