Vinsmaking. En reise gjennom noen av Europas vinland: Frankrike

En reise gjennom noen av Europas vinland: Champagne og musseren de

Tid: 20. juni kl. 16.30–17.30
Pris: NOK 345 pr pers + billettavgift
Påmelding: https://to-rom-og-kjoekken.hoopla.no/sales

I anledning Starmus-festivalen har vi lagt opp til en serie vinsmakinger i kombinasjon med en lokal ost. Fra mandag til og med fredag kl. 16.30–17.30 smaker vi på 4 ulike viner med ulike fokus hver dag.

Dette passer for deg som ønsker å lære litt mer om vin i en lett og uformell tone. Vi gir tips om servering, lagring og vin i kombinasjon med mat.

Vi tar en reise fra nord i Alsace, ned til Loire via Bordeaux før vi ender opp i feriefavoritten Provence. Vi smaker oss igjennom viner som kan fungere igjennom et helt måltid.


A journey through some of Europe’s wine countries: France

Place: To Rom og Kjøkken
Time: 20. June 16:30–17:30
Admission: NOK 345 per person + ticket fee
Tickets: https://to-rom-og-kjoekken.hoopla.no/sales

In connection with the Starmus festival, we have arranged a series of wine tastings paired with a local cheese. From Monday through Friday from 16:30-17:30, we will taste 4 different wines with a different focus every day.

If you would like to learn a little more about wine in a relaxed and informal setting, this is for you. We will give you tips on serving and storing wine as well as pairing wine with food.

Tuesday 20 June we take a trip from the north of Alsace down to the Loire via Bordeaux before we end up in the beloved holiday destination of Provence. We taste our way through wines that can work through an entire meal.

Event Details