Vinsmaking. En reise gjennom noen av Europas vinland: Champagne og musserende

En reise gjennom noen av Europas vinland: Champagne og musseren de

Tid: 23. juni kl. 16.30–17.30
Pris: Kr 345,- pr. pers. + billettavg.
Billett: https://to-rom-og-kjoekken.hoopla.no/sales

I anledning Starmus-festivalen har vi lagt opp til en serie vinsmakinger i kombinasjon med en lokal ost.

Fra mandag til og med fredag kl. 16.30–17.30 smaker vi på 4 ulike viner med ulike fokus hver dag.

Dette passer for deg som ønsker å lære litt mer om vin i en lett og uformell tone. Vi gir tips om servering, lagring og vin i kombinasjon med mat.

23. juni setter vi fokus på bobler! Vi tar en sprudlende reise fra Prosecco til Cava, vi svinger innom de svært ettertraktede boblene fra Sussex i England før vi ender opp i det klassiske området Champagne i Frankrike.


A journey through some of Europe’s wine countries: Champagne and sparkling

Place: To Rom og Kjøkken
Time: 23 June 16:30–17:30
Admission: NOK 345 per person + ticket fee
Tickets: https://to-rom-og-kjoekken.hoopla.no/sales

In connection with the Starmus festival, we have arranged a series of wine tastings paired with a local cheese. From Monday through Friday from 16:30-17:30, we will taste 4 different wines with a different focus every day.

If you would like to learn a little more about wine in a relaxed and informal setting, this is for you. We will give you tips on serving and storing wine as well as pairing wine with food.

Friday 23 June we focus on bubbles! On a sparkling journey from Prosecco to Cava, we take a detour through the highly sought-after bubbles from Sussex in England before we end up in the classic region of Champagne in France.

Event Details