BODY WORLDS Vital

Body World. Credit: Gunther von Hagens

Tid: 18. – 23. juni (tirs-fre: 10-16, lør-søn: 11-16)
Pris: 240 kr per voksen, 150 kr per barn/student
Billett: museet.hoopla.no/sales/

BODY WORLDS Vital feirer menneskekroppens bevegelse og dens potensial, gjennom estetiske presentasjoner av kroppens feilfrie form og kompliserte funksjoner. Ved hjelp av autentiske menneskelige organer og multimedia viser utstillingen kroppen i trivsel, smerte og sykdom.
Over 40 millioner mennesker har opplevd BODY WORLDS i over 100 byer over hele verden – nå også i Trondheim, som eneste sted i Norge.
Dette er en sjelden mulighet til å oppleve en helt unik utstilling som hjelper oss til å forstå raffinementet og skjørheten i våre egne kropper.

Utstillingen er åpen i tidsrommet 6. juni – 8. oktober.

Photo copyright: Gunther von Hagens’ BODY WORLDS, Institute for Plastination, Heidelberg, Germany, www.bodyworlds.com

BODY WORLDS Vital – the original exhibition of real human bodies

Place: NTNU University Museum
Time: 18-23 June (Tues-Fri: 10-16, Sat-Sun: 11-16)
Admission: NOK 240 per adult, NOK 150 per child/student
Tickets: museet.hoopla.no/sales/

BODY WORLDS Vital celebrates the human body in motion and its potential, through aesthetic presentations of the body’s form and complex functions. Using authentic human organs and multimedia, the exhibition shows the body in well-being, pain and disease.

Over 40 million people have experienced BODY WORLDS in more than 100 cities worldwide – and now the exhibition has come to Trondheim, the only place in Norway where you can see it.

This is a rare opportunity to experience a truly unique exhibition that helps us to understand the sophistication and fragility of our own bodies.

Read more: www.ntnu.no/museum/body-worlds-vital-2017

The exhibition is open from 6 June to 8 October.

• Start Date
    2017-06-18
  • End Date
    2017-06-23