Etikk i praksis online grensesnitt forbedret!

2015-05-09
Fra og med temanummeret, 1-2015, vil Etikk i praksis - Nordic Journal of Applied Ethics bli publisert gjennom NTNUs Open Access Journals Open Journal System (OJS) online plattform.

I tillegg til å gjøre forskning av høy kvalitet i anvendt etikk allment tilgjengelig for publikum uten kostnad, har Etikk i praksis forbedret funksjonene i det elektroniske grensesnittet for å øke lesernes mulighet til fri utveksling av vitenskapelig informasjon. Disse forbedrede funksjoner er tilgjengelige gjennom OJS Article Tools.

De nye online-funksjonene er tilgjengelige gjennom Etikk i praksis Article Tools som inkluderer:

1. Eksporter sitat
Funksjonen 'How to cite item' vil gjøre det enklere å unngå feil når du kopierer bibliografisk informasjon. Tilgjengelige sitatstiler er APA, BibTeX, CEB, EndNote, MLA, ProCIte, RefWorks, Reference Manager (RIS format), og Turabian. Nå slipper du å skrive bibliografisk informasjon manuelt igjen.2. Google scholar relatert forskning
Å finne relaterte referanser er nå bare et museklikk unna. Om du leser en artikkel som ledd i dine litteratursøk vil Etikk i praksis kunne hjelpe deg å finne relaterte artikler i google scholar ved hjelp av Finn Referanse funksjon på artikkelsiden.

3. Send e-post til en kollega
Det er nå mulig å sende en kort melding om en artikkel i Etikk i praksis til en kollega på e-post direkte fra artikkelsiden. For å kunne gjøre dette må du være logget inn som bruker.

4. Send e-post til forfatteren
Mulighet til å sende e-post til forfatteren med relaterte spørsmål direkte fra artikkelsiden.

5. Skriver-vennlig versjon
Det er nå mulig å skrive ut html-versjonen av den publiserte artikkelen uten websidens bilder.

6. RSS feeds
De som vil ha automatisk oppdatering om endringer på hjemmesiden til Etikk i praksis kan nå slå på denne funksjonen. 


7. ADD THISteskt av Allen Alvarez & Per-Erling Movik