Gratulerer til MiniLice SB som stakk av med tre priser i NM for studentbedrifter 12. juni:

• best samarbeid med næringslivet
  • beste HR bedrift
  • beste økonomistyring

Økt fiskevelferd

MiniLice SB skaper verdi gjennom økt fiskevelferd og har funnet løsningen for å redusere luseplager i oppdrettsnæringen.

– Det var gøy men litt spesielt å delta på digitalt NM. Det var kjempestas å få tre priser, og vi er stolte av det vi har fått til, sier Maren Sofie Selven, daglig leder i studentbedriften.

Gode kontakter var avgjørende

Ungt Entreprenørskap sa om MiniLice SB at studentbedriften viser full forståelse for hva et godt nettverk kan bety for å lykkes. Gode kontakter med næringsliv og offentlige organer i utviklingen av bedriften har gitt dem nødvendig hjelp til å utvikle et produkt som kan få stor betydning for den aktuelle bransjen.

De har allerede inngått en intensjonsavtale med en ledende aktør i bransjen.

Mer testing til høsten

– Vi har et mål til høsten å få til en prototype vi kan teste ute på et anlegg, men vi er uansett veldig takknemlige for all hjelp og støtte vi har fått for å komme hit vi er nå, sier Maren Sofie.

Norges beste studentbedrift i 2020 ble HOST SB fra Universitetet i Sørøst-Norge.

Les mer hos Ungt Entreprenørskap